Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odkup starego urządzenia Galaxy

(Temat utworzony: 28-01-2023 10:41 PM)
6805 Wyświetlenia
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
Pytanie dla osób które korzystały. Jakie macie wrażenia po skorzystaniu z takiego odkupu? Jak ceny poszczególnych modeli zmieniały się z biegiem czasu? Myślę czy nie spróbować odsprzedać mojego S21 Ultra 12/128GB i nie wiem czy wartość będzie adekwatna do ceny samego urządzenia.
Przejdź do rozwiązania
88 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MrWB, co masz na myśli pisząc obóz Samsunga? Nie jestem pracownikiem tej firmy i korzystam z promocji w taki sam sposób jak reszta użytkowników.

0 Like
MrWB
Journeyman
Opcje
Jako użytkownik s21 i przygodach z marka oraz serwisem samsunga niestety jestem daleki od zadowolenia z użytkowania ich produktu. Ty, jako osoba pełniącą funkcję ambasadora, uważam, że jesteś blisko z nimi związany i nie dziwi mnie to, że wypowiadasz się z zadowoleniem, rozumiem.. Jednak z mojego doświadczenia stosuje zasadę ograniczego zaufania.. Nic więcej.
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@MrWB, w takim razie możesz przeszukać forum i zobaczyć, że osoby z rangą jak u kolegi @mirudo24 dzielą się również negatywnymi odczuciami, jeśli coś im się nie podoba/nie działa. Samsung nie jest firmą, która zmusza kogokolwiek do mówienia samych pozytywnych rzeczy na jej temat, więc możesz zwiększyć swoje zaufanie do @mirudo24😉

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

hydzior
Explorer
Opcje

Od 10 dni roboczych (tyle dni temu dotarła niby do ich siedziby paczka inpostu) czekam na jakiekolwiek info co z moim telefonem ( z flip 3) się stało od foxway bo niestety w linku podanym od Samsunga z śledzeniem statusu nadal widnieje tylko jako zarejestrowany.

0 Like
hydzior
Explorer
Opcje

Foxway odpisał z wyceną. Jest taka jaką wstępnie ustalił samsung. Przelew ma niby pójść w ciągu 4 dni. Jak zawsze ciutke przedwcześnie się bulwersuje. Wygląda na to, że działają tak dużo sprawniej niż ta firma z przed roku.

thorus11
Journeyman
Opcje
U mnie wyszło okrągłe zero pln w wycenie, niby z powodu uszkodzonego wyświetlacza. Jest to stary s8, więc zakładam, że mogli coś znalezc. Foxway napisał, że urządzenie odeślą w ciągu 4 dni. I teraz pytanie, co w takim razie że zniżka 500, która otrzymałem na dzień dobry zapisujac się do programu? I drugie pytanie, czy jeśli trzeba będzie zwrócić te 500, to czy w takim razie będzie można wysłać urządzenie do utylizacji?
0 Like
RadekX
Apprentice
Opcje
Ja mam inny problem, moje s10+ jeszcze kilka dni temu było wyceniane bez problemu a dzisiaj jak chciałem w koncu wypełnić formularz to cena jest "NaN" I tak jest z każdym urządzeniem jakie chce wycenic
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
Chyba promocja na odkup skończyła się po promocji premierowej tzn 16 ostatni dzień
0 Like
RadekX
Apprentice
Opcje
Ale zgodnie ze schematem formularz wypelnic można do 5 marca, do 16tego trzeba było pobrać kod.
0 Like
Rozwiązanie
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@thorus11oto informacje od organizatora promocji w tym temacie: "Zgodnie z Regulaminem promocji w celu uzyskania benefitu konieczne jest odesłanie urządzenia do Foxway. W razie braku odesłania produktu przez klienta, Samsung ma prawo wnosić o zwrot udzielonego bonusu”. Co do zmiany sposobu udziału w promocji na utylizację musiałbyś podpytać organizatora, pisząc na maila z Regulaminu promocji.

@RadekX, zgłoś się z tym, że masz błąd do organizatora promocji poprzez maila z Regulaminu, pomogą. 

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.