Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak kodu

(Temat utworzony: 06-01-2024 05:59 PM)
1233 Wyświetlenia
P5w3l1987
First Poster
Opcje
Witam jak to jest z tym zapisaniem na premierę s24 ultra nie dostałem tego promocyjnego kodu zniżkowego:(
0 Like
10 Odpowiedzi
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Ponieważ kody nie były jeszcze wysyłane, przedsprzedaż ruszy zaraz po premierę więc i kody pewnie będą wysłane po premierze
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, przeważnie jest tak, że kody wysyłane są na krótko przed premierą nowych Galaxy.
Trzeba poprostu sprawdzać skrzynkę mail 😉
P5w3l1987
First Poster
Opcje
Dziękuję bardzo za odpowiedź.
0 Like
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Ale ten kod promocyjny to tylko 250zł.
Przed zakupem to proponuję najpierw poczekac na ukazanie sie tego modelu w sprzedaży i opinii użytkowników, aby znowu nie być zawiedzionym jak użytkownicy w przypadku serii s23, bo jesli chodzi o nowe sprzety to tylko rosna ceny, a nie jakość sprzętu.
Seria s23 też miala powalać.
Ja co do zakupu to poczekam czy poprawią jakość zdjęć i wypalanie ekranu w serii s23, a dopiero będę myślał nad zmianą sprzętu.
Nie chciałbym wejść z deszczu pod rynnę.
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
W porównaniu do serii S22 Seria S23 wypadła lepiej w kwestii baterii, czy samego procesora. 😉
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Oczywiscie masz rację, ale moim zdaniem to tyle.
Większość uzytkowników kupowało go ze wzgledu na to, że jest na Snapie nie ma co ukrywać.
Nie wiem jak będzie w s24 bo są różne informacje, jedna z nich to taka, że nie będzie Snapa tylko ma powrócić w Europie Exynos, ale okaże się w dniu premiery.
0 Like
proktor37
Voyager
Opcje
Tak zapytam, kupiłeś S23U i Twoja opinia wynika z Twoich doświadczeń czy z opinii w necie? Bo różnica pomiędzy S22U a S23U jest spora, na korzyść nowego. Co do S24U to na pewno nie będzie gorzej.
0 Like
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Mam s23 ultra od marca 2023, kupilem go po 2 tygodniach bycia na rynku i czytając własnie początkowe opinie i tak naprawdę nie ma wcale tak duzych różnic.
Opinie zaczęły sie zmieniac bardzo szybko i coraz wiecej problemow jak tylko wychodzily kolejne aktualizacje. Poprawiano jedno, a psuto drugie.
Z aparatem i jakością zdjęć poprawki samsunga sa ciagle i nie widać poprawy tylko pogorszenie. Wypalanie ekranu na górnej belce itd.
W sierpniu wykonywałem ładniejsze foty księżyca niz teraz po grudniowej.
Ostrość, zdjecia w ruchu, zasieg sieci.
Mam dalej wymieniać.
Nie wiem co masz na uwadze te spore różnice.?
Od ponad 20 lat siedze w samsungach.
Co do s24 to zobaczymy co będzie.
Napewno nie będę się napalał reklamami czy promocjami przedsprzedazowymi, bo to sprzęty z wysokiej półki cenowej i napewno cena s24 będzie wyższa niż poprzedniej serii, a to że będą rabaty czy sluchawki za free nic w tym nie zmieni.
Napewno nie będe narazie myślał o wymianie s23 na s24, czytając wstępne przecieki informacji o nowym wyrobie.
Jeśli nowa aktualizacja styczniowa podobno ma poprawić większość błędów pozostanę przy s23 ultra.
0 Like
F1go
First Poster
Opcje
W jakiej formie dostępny jest kod za zapisanie się poprzez aplikacje Samsung members? Zapisywałem się, a nigdzie nie mogę znaleźć tego kodu...
0 Like