Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kod urodzinowy

(Temat utworzony: 29-06-2022 05:54 PM)
5418 Wyświetlenia
P4CH
Explorer
Opcje
Witam
Otrzymalem kod promocyjny, który nie dziala, przy próbie zastosowania kodu, dostaję komunikat o tym, że kod nie wpłynął na zamówienie. Z informacji jaką dostałem w emailu z kodem to powinien on stosować się do każdego zamówienia powyżej 250 zł, a 299 zł jest chyba kwota większą. 

Dodatkowe pytanie, na jakim etapie zamówienia moge wykorzystać punkty Rewards?
0 Like
16 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@P4CH , W sprawie kodu promocyjnego musisz skontaktować się z obsługą sklepu, korzystając z formularza dostępnego na poniższej stronie.

https://www.samsung.com/pl/contact-us/

Punkty Samsung Rewards możesz wykorzystać przy finalizowaniu zamówienia w trakcie wyboru metody płatności.

sylwia78
Apprentice
Opcje
Dostałam przezent od Samsunga na urodziny 100 zł zniżki na zakupy od 250 zł  ale nie działa bo nie mogę sprawdzić kod promocyjny. Gdzie mogę uzyskać informacje o tym?
0 Like
Arek1
Navigator
Opcje
Na infolinii lub na czacie. Miałem taki sam problem i zajęło im kilka dni naprawienie problemu.
sylwia78
Apprentice
Opcje
Dziękuję bardzo za informację 😊Już problem rozwiązany, dostałam kod na e-maila.
ochkarolek
Explorer
Opcje
Mam podobny problem. Na stronie dostaję komunikat, że ponowne zgłoszenie do promocji nie jest możliwe.
Widać, że coś jest niedopracowane.
Lecę na czat albo infolinię.
0 Like
sylwia78
Apprentice
Opcje
Trzeba jeszcze sprawdzić w emailu wiadomość od Samsunga bo tam jest dostarczony kod. A jak nie będzie to czat lub infolinia.
0 Like
ochkarolek
Explorer
Opcje
Na mailu nic nie ma. Sprawdziłem również folder Spam i Kosz 😉
Dzięki za pomoc. 👍

W dniu następnym dostałem kod na maila.
Nie było tematu.
Handlowy
Pioneer
Opcje

Nie ma co... bardzo ładny prezent :winking-face: kilka dni trzeba popracować by prezent zadziałał. Wtedy to on już nie jest prezentem. Tez taki kilka dni temu dostałem... nie działał. Zostawiłem w spokoju. Jak pojawił się wreszcie w sklepie samsung.pl produkt, który chciałem nabyć to...okazało się, że 2 dni już po terminie ważności "prezentu". Tak to bywa. Jak chcę coś kupić na witrynie samsung.pl - akurat nie m. Jak już po 2 miesiącach się pojawia, to zwykle za późno. Ech...

0 Like
Otekg
Explorer
Opcje
Witam. Otrzymałem kod urodzinowy na 100 złotych na zakupy w sklepie Samsung. Niestety kod nie działa... Co można zrobić w tej sytuacji? 
0 Like