Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kod promocyjny odkup

(Temat utworzony: 20-11-2022 09:29 PM)
6064 Wyświetlenia
Gekoniasty
Apprentice
Opcje
Hej, gdzie znajdę kod wymagany do odkupu starego urządzenia?
62 Odpowiedzi
CINEK92
Navigator
Opcje
Samsung Members>Korzyści>Moje kupony. W Korzyściach powinieneś mieć zakładkę Moje kupony po prawej stronie u góry i tam powinien znaleźć się kod . Kiedyś tak było i pamiętam też , że trochę na niego czekałem bo jak dobrze kojarzę to do 24h może się pojawić.Screenshot_20221120_215441_Samsung Members_1000008784_1668977681.png
Gekoniasty
Apprentice
Opcje
Ok dzięki znalazł się
czdzwtyczka
Student
Opcje
A działa wam strona?
0 Like
Gekoniasty
Apprentice
Opcje
No właśnie nie działa 😕
0 Like
PatrikosOLS
Journeyman
Opcje
U mnie wogole kodu nie ma
0 Like
086372861
Journeyman
Opcje
Hej. A jak u Was . U mnie podczas wypełnienia formularza wywala błąd IMEI nieznany jeśli chodzi o nowe telefon. A u Was ktoś z Was skutecznie wypelnił formularz mi niestety to soe nie udaje
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@086372861, skontaktuj się z organizatorem promocji. Namiary znajdziesz w regulaminie. Możliwe, że Twój numer IMEI musi zostać ręcznie dodany do bazy.

OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@PatrikosOLS, wykonaj 5 minutową (lub dłuższą) rozmowę za pomocą karty SIM polskiego operatora (nie przez komunikator, zwykłe połączenie). Następnie sprawdź, czy w ustawieniach apki Samsung Members masz włączone zgody marketingowe (biuletyny). Następnie uruchom ponownie telefon i po kilku godzinach kod powinien się pojawić.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Temichael
Student
Opcje
Mam ten sam problem. Nie przyjmuje nr IMEI. Napisałem do organizatora, czekam. Czy ktoś miał podobnie i udało mu się uzyskać od nich pomoc?
0 Like