Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kod promocyjny odkup

(Temat utworzony: 20-11-2022 09:29 PM)
6110 Wyświetlenia
Gekoniasty
Apprentice
Opcje
Hej, gdzie znajdę kod wymagany do odkupu starego urządzenia?
62 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Temichael, miałem taki problem w jednej z poprzednich promocji. Wysłałem wiadomość do organizatora i w ciągu kilku dni mogłem przystąpić do promocji.

Temichael
Student
Opcje

Ok, dziękuję. Mam nadzieję, że się uda.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Trzymam kciuki. Daj znać za kilka dni czy udało się skorzystać z promocji.

0 Like
PatrikosOLS
Journeyman
Opcje
Oleksiia wykonałem od soboty kilkadziesiąt dłuższych i krótszych połączeń. Biuletyny są zaznaczone jak i wszystkie inne zgody. Nadal brak widocznej promocji czy też kodu.
U mnie w ogóle nie ma takiego banera jak na zdjęciu powyżej.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@PatrikosOLS, a próbowałeś uruchomić ponownie telefon, często to jest kluczowe. Jeśli po ponownym uruchomieniu przez kolejne kilka godzin baner się nie pojawi, to trzeba napisać na maila z Regulaminu promocji, organizator włączy go dla Ciebie ręcznie.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

PatrikosOLS
Journeyman
Opcje
Piękne dzięki za info i rade :face-with-tears-of-joy:
0 Like
Poohoobe
Student
Opcje
Hej
Od trzech dni próbuje otworzyć stronę odkupu ,ale nie działa. Czy ktoś jeszcze ma taki problem? 
Patryk
0 Like
itaa79
First Poster
Opcje
ja jeszcze nie próbowałam skorzystać,ale na ich infolinii Pani mi powiedziała, że gdyby się zdarzyły problemy to mogą pomóc przejść te etapy zdalnie. Tylko, że to wymaga zgody na połączenie się zdalne konsultanta z naszym urządzeniem,a nie jestem pewna czy aż takiej ingerencji bym chciała
0 Like
JerryKrosno
First Poster
Opcje
Mam obecnie ten sam problem - nie przyjmuje mi nowego numeru IMEI telefonu. Wcześniej miałem kilka dni problem z banerem który nie chciał mi wskoczyć. Czy udało się Wam wpisać obecnie IMEI?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@JerryKrosno, kolega @mirudo24 podał całą ścieżkę, co należy zrobić. Potwierdzam jego słowa, w ten sposób temat będziesz miał ogarnięty. 😀

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.