Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zegarek nie łączy sie z telefonem

(Temat utworzony: 27-08-2020 05:08 PM)
5890 Wyświetlenia
Joannaem
First Poster
Opcje

Witam. 

Mam problem z połączeniem zegarka z telefonem. Zegarek wrócił z naprawy i od tego momentu nie mogę się połączyć.. Resetowane były ustawienia, zegarek na nowo wyszukiwany i za każdym razem wychodzi informacja -błąd w połączeniu.  Aplikacje i wszystkie pluginy Instalowalam również na nowo ale nic nie pomaga?. 

0 Like
78 Odpowiedzi
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Napisz co Ci się uda dowiedzieć na czacie

0 Like
Members_0sRBXUO
First Poster
Opcje

Ja też rozmawiałem. Koniec współpracy. Zegarek do kosza. Żenada

0 Like
Mysza82
Apprentice
Opcje
Totalna olewka ze strony samsunga. Ewidentnie chcą naciągać klientów na zakup nowych produktów. Zegarek nie współpracuje z nową wersją wearable. A starej nie da się zainstalować.
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Właśnie też rozmawiałem. Dopiero od Watch 4 wspoltracuje s24 . Nawet Activ 2 nie podłączy się
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Super czyli albo nowy zegarek albo nie ma sensu nowy telefon, który będzie mniej funkcjonalny niż stary.
0 Like
Valdemar73
Journeyman
Opcje
Mam to samo, na telefonie jest info, że frontiery nie łączą się że smartfonami z roczników 2024 i wzwyż
0 Like
Valdemar73
Journeyman
Opcje
Czy komuś udało się połączyć tę parę? U mnie podczas parowania pojawią się informacja na smartfonoe o niekompatybilności że smartfonami z rocznika 2023 i wzwyż...
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, ten model smartwatcha jest już dość stary i nie połączy się z nowszymi modelami. Tego monity, który się u Pana pojawia nie ominiemy
Valdemar73
Journeyman
Opcje
Na anglojęzycznych grupie komuś się udało, mnie póki co nie, pomimo zainstalowania gear s plugin1706721955348.jpg
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Valdemar73, Na Reddicie pojawiła się jedna metoda połączenia Gear S3 z Galaxy S24. Polega ona na instalacji starszej wersji pluginu oraz zmianie daty. Nie wiadomo jednak, jak długo ta metoda będzie działać.

0 Like