Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Galaxy Watch7 brak wibracji przy powiadomieniach Messenger

(Temat utworzony: 10-12-2024 01:57 AM)
697 Wyświetlenia
Mateunatek
Navigator
Opcje

Witam mam problem bo mi nie wybruje przy powiadomieniu od mesengera i mam włączony dźwięk w zegarku i nawet mi nie wybruje jest jakieś ustawienie które trzeba zmienić? Bo słyszałem że były problemy z mesengerem na samsung galaxy watch 7 , bo mi bardzo zależy na tym żeby wibrował.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Można jeszcze wyłączyć i włączyć powiadomienia dla aplikacji Messenger. Wearable --> Powiadomienia --> Powiadomienia aplikacji. Spróbowałbym jeszcze wykonać zabieg Wipe Cache Partition zegarka.
Instrukcja:
https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/poradnik-galaxy-watch-soft-hard-reset-i-wipe-cache-parti...

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

10 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam proszę wejść w aplikacje Wearable --> Dźwięk i wibracja proszę sprawdzić czy opcja wibracje z dźwiękiem jest włączona.
Mateunatek
Navigator
Opcje
Dobrze, Tak jest mam z dźwiękiem włączone
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Czy problem dotyczy tylko aplikacji Messenger? Proszę wyłączyć i włączyć całkowicie zegarek. Zegarek podczas wyłączania powinien zawibrować jeżeli tak jednak nie jest może to oznaczać uszkodzenie silniczka.
Mateunatek
Navigator
Opcje
Problem występuje tylko w mesengerze dobrze wyłacze i jak nie zawibruje to na gwarancję muszę wtedy odac ?
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Jeżeli zegarek podczas wyłączania nie zawibruje sprawdziłbym jeszcze w aplikacji Samsung Members --> Wsparcie --> Diagnostyka połączonych urządzeń wykonałbym test wibracji. Jeżeli wibracji nie będzie proszę wykonać zabieg Wipe Cache Partition zegarka. W przypadku gdyby to nie pomogło to wykonałbym jeszcze hard reset bez przywracania kopii zapasowej. Jeżeli to również nie pomoże oznacza to uszkodzenie silniczka i konieczna będzie wizyta w serwisie.
Mateunatek
Navigator
Opcje
Dobrze wszystko sprawdzę wszystko rozumiem
0 Like
Mateunatek
Navigator
Opcje
Właśnie wyłączyłem zegarek i wszystko działa ale powiadomienia od mesengera nie dostaje ze nie mam wibracji a wszystko było w diagnostyce dobrze to zostaje poprostu mi z tym żyć. Bardzo dziękuję za wszystko
0 Like
Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Można jeszcze wyłączyć i włączyć powiadomienia dla aplikacji Messenger. Wearable --> Powiadomienia --> Powiadomienia aplikacji. Spróbowałbym jeszcze wykonać zabieg Wipe Cache Partition zegarka.
Instrukcja:
https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/poradnik-galaxy-watch-soft-hard-reset-i-wipe-cache-parti...
Mateunatek
Navigator
Opcje
Dziękuję bardzo działa już bardzo dziękuję za pomoc i życzę miłego wieczoru