Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Bezel (pierscien)w galaxy watch 6 classic działa z opóźnieniem

(Temat utworzony: 05-12-2024 02:06 PM)
324 Wyświetlenia
futrocrx
Pioneer
Opcje
Gdy podnosze nadgarstek by wzbudzić ekran pierścień działa z opóźnieniem jednak gdy załącze ekran po kliknięciu w go lub przycisk działa normalnie 
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
futrocrx
Pioneer
Opcje
Ostatnio miałem problem z tym że pierścień opóźniał nawet do 3 sekund po podniesieniu nadgarstka jednak po uruchomieniu w inny sposób dziala normalnie. Jeśli miałby ktoś taki problem to nie trzeba zerować zegarka ani wipe cache partition. Nawet infolinia samsung mówiła że tylko do serwisu jednak zastanawiało mnie to czemu tylko z tym podniesieniem nadgarstka byl problem i doszedłem do wniosku że gdy ten problem się pojawił nagle trzeba wyłączyć i włączyć aktyowanie po podniesieniu nadgarstka problem znikł. Jednak dziwne że wyzeroeanie nie pomogło a głupie wyłączanie włączenie małego ustawienia

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

20 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam proszę na początek uruchomić ponownie zegarek. Jeżeli to nie pomoże proszę wykonać zabieg Wipe Cache Partition zegarka.
Instrukcja:
https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/poradnik-galaxy-watch-soft-hard-reset-i-wipe-cache-parti...
futrocrx
Pioneer
Opcje
Byl 2 razy uruchamiany
0 Like
futrocrx
Pioneer
Opcje
A czy ten sposób usunie jakiekolwiek pliki lub ustawienia obecne
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Nie, zabieg jest bezpieczny i nie usuwa żadnych danych z zegarka.
futrocrx
Pioneer
Opcje
Niestety wipe cache partition nie pomógł jak nie pomoże dłuższe ladowaniw z siecią wifi to wyzeruje
0 Like
futrocrx
Pioneer
Opcje
Witam czy ktoś tez ma problem z pierscieniem(bezel) że po włączeniu zegarka za pomocą podniesienia nadgarstka pierścień działa z opóźnieniem do 3 sekund co jest zuwazalne i nagły brak uruchamiania zegarka przez obrócenie pierścienia . Problem dotyczy watch 6 classic 43mm
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, to raczej nie jest problem z samym pierścieniem, a oprogramowaniem, które może troszkę szwankować w tym przypadku. Zegarek jest nowy?
futrocrx
Pioneer
Opcje
Ma pół roku robiłem wipe cache partition co nie pomogło a potem wyzerowałem co również nie pomogło
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Zrobił Pan wszystko, co możliwe ze strony użytkownika. Pozostaje niestety wizyta w autoryzowanym serwisie Samsunga.