Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zegarek nie łączy sie z telefonem

(Temat utworzony: 27-08-2020 05:08 PM)
6007 Wyświetlenia
Joannaem
First Poster
Opcje

Witam. 

Mam problem z połączeniem zegarka z telefonem. Zegarek wrócił z naprawy i od tego momentu nie mogę się połączyć.. Resetowane były ustawienia, zegarek na nowo wyszukiwany i za każdym razem wychodzi informacja -błąd w połączeniu.  Aplikacje i wszystkie pluginy Instalowalam również na nowo ale nic nie pomaga?. 

0 Like
78 Odpowiedzi
Artur4528
Apprentice
Opcje
Zgadza się nic nie działa byłem na czacie z samsungiem kazali odinstalować aplikacje Wear wyczyścić cache, zrobiłem i dalej nic,
0 Like
Artur4528
Apprentice
Opcje
Tyle tylko ze tu piszę że nie będą kompatybilne z urządzeniami wydanymi po 2024. Myślę jednak ze to tylko nieprecyzyjne tłumaczenie i rzeczywiście Gear S3 nie będzie już od teraz wspierany.
michallll
First Poster
Opcje
Nowy tel i trzeba dokupić nowy zegarek . S24+ nie działa z starym watch s3. Wyskakuje komunikat że nie ma wsparcia 

Mysza82
Apprentice
Opcje
Samsung nas wykiwał i nie da możliwości połączenia gear s3 z telefonami z 2024 roku
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Jest napisane "które zostaną wprowadzone po 2024" Seria S 24 nie została wprowadzona "po", "po" znaczy w 2025 roku.

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Super czekam na dostawę i zastanawiam się czy nie zrezygnuje. Zegarek sprawuje się super a musze kupić nowy a ten do śmietnika 😡

0 Like
Mysza82
Apprentice
Opcje
W poniedziałek będę pisał na czacie jeszcze raz w tej sprawie. Uważam to za *****. Kupujac telefon nie wiedziałem o tym.
0 Like
Mysza82
Apprentice
Opcje
Rozumiem brak aktualizacji ale brak możliwości połączenia się z zegarkiem to jest przesada.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anonymous User  napisał(a):

Jest napisane "które zostaną wprowadzone po 2024" Seria S 24 nie została wprowadzona "po", "po" znaczy w 2025 roku.

Może chodziło o datę po 01.01.2024 r. Niezależnie od treści komunikatu zegarki Gear S3 nie połączą się z Galaxy S24.

JarekSk
Apprentice
Opcje

Ja mam tak samo, samsung ewidentnie leci w ...., bez aktualizacji to rozumiem (zegarek ma już swoje lata), ale żeby nie można było sparowac z nowym tel (u mnie z s24)

0 Like