Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Fit3: Brak odświeżania ikony pogody

(Temat utworzony: 07-03-2025 07:09 AM)
143 Wyświetlenia
Leetwin
Explorer
Opcje
Od niedawna jestem użytkownikiem opaski Galaxy Fit3 i zauważyłem, że opaska ma problem z odświeżaniem ikony pogody. 

Opaska np. w środku nocy pokazuje słońce ☀️ zamiast księżyca 🌙. Co ciekawe temperatura odświeża się prawidłowo. Problem jest na wszystkich tarczach z informacją o pogodzie. Sama aplikacja i karta pogody na opasce odświeża się prawidłowo.

Opaska ma najnowsze oprogramowanie i współpracuje z telefonem Galaxy A54. Próbowałem resetowania, zmiany lokalizacji, odłączania od telefonu, ale problem wciąż wraca...

Czy ktoś spotkał się z takim zachowaniem w swoich egzemplarzach?
0 Like
7 Odpowiedzi
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jest to normalne w tej opasce.
0 Like
Leetwin
Explorer
Opcje
Ale raczej nie jest to normalne...
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
W tym sprzęcie tak. Nie ma wgranej ikony w tarczach.
0 Like
Leetwin
Explorer
Opcje
Są wgrane jak najbardziej, sam widziałem różne. Problem jest z odświeżaniem. Teraz odświeżyłem pogodę na karcie pogoda i ikona się zmieniła, ale nie jest to regułą, czasem złapie a czasem nie...
0 Like
SzymonM
Expert
Opcje

@Leetwin problem występował od początku korzystania z opaski, czy może po jakiejś aktualizacji?

0 Like
Leetwin
Explorer
Opcje
Opaskę używam od niedawna, więc nie wiem jak się zachowywała przed aktualizacją bo pobiera ją automatycznie na początku konfiguracji...
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ikona na tarczach nigdy nie zmieniała się w księżyc. Tylko zmieniają się ikony w dzień: pełne słońce, zachmurzenie itp. Księżyc jest tylko na panelu pogody i aplikacji pogoda na opasce.