Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Wpisywanie głosowe po Polsku

(Temat utworzony: 09-09-2021 04:58 PM)
3263 Wyświetlenia
Piotrek34325
Explorer
Opcje

Witam generalnie jest to żart że nie obsługuje Samsung języka polskiego. Kupiłem Galaxy Watch 4 i teraz mam klikać na tej małej klawiaturze? W telefonie jeszcze da się włączyć klawiaturę Google. W zegarku już niestety nie

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

@Piotrek34325  Ależ da się :] Zanim jednak włączysz klawiaturę Google na zegarku, musisz GBoarda na ten zegarek pobrać :winking-face:

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 Odpowiedzi
Rozwiązanie
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

@Piotrek34325  Ależ da się :] Zanim jednak włączysz klawiaturę Google na zegarku, musisz GBoarda na ten zegarek pobrać :winking-face:

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Piotrek34325
Explorer
Opcje

U made my day 🤝

DarekWa
Voyager
Opcje
Czy w zegarkach spod 6 jest wpisywanie głosowe wiadomości z domyślnej klawiatury i czy działa Asystent Google w j. polskim?
Zastanawiam się nad zakupem pierwszego smartwatcha.

Dzięki 
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Samsung posiada wpisywanie głosowe z domyślnej klawiatury, ale bez języka polskiego. Oczywiście możemy szybciutko to ominąć instalując klawiaturę Gboard od Google i na zegarku już w języku Polskim możemy odpowiadać na wiadomości.

Propo Asystenta, to tak jest on dostępny na zegarku i obsługuje nasz język.
Madzia-Lena
First Poster
Opcje
Tak tylko u mnie jak mam domyślna klwaiture Gboard to nie dziala u mnie reminder ani żadna inna aplikacja do robienia notatek na galaxy watch 6 może ktoś mi pomoże....
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Madzia-Lena Stawiam, że klawiatura nie ma uprawnień:

Ustawienia > Prywatność > Menedżer uprawnień > Mikrofon.

0 Like
Madzia-Lena
First Poster
Opcje
Jak sprawdziłam Gboard ma uprawnienia do mikrofonu
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Madzia-Lena Sprawdź więc, czy zegarek jest z polskiej dystrybucji, ewentualnie usuń i wgraj klawiaturę na nowo i spróbuj ponownie włączyć wpisywanie głosowe.

0 Like