Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Śledzenie wsteczne GW 5 pro lte

(Temat utworzony: 23-09-2023 12:35 PM)
204 Wyświetlenia
Piwkoo
Helping Hand
Opcje
Dlaczego opcja śledzenia wstecznego podczas treningów jest nieaktywna ? Nie sposób jej odpalić. Nie wiem czy to po aktualizacji czy było tak wcześniej bo nie sprawdzałem wcześniej.

image

0 Like
8 Odpowiedzi
Danylewy
Troubleshooter
Opcje
Smutne jest to że ta funkcja jest dostępna tylko na gw5 pro i jeszcze jego jej pozbawili
0 Like
Piwkoo
Helping Hand
Opcje
Wydaje mi się że nie pozbawili bo w takim wypadku opcja zniknęła by całkiem. Tu raczej jest coś z ustawieniami lub coś tego rodzaju tylko niestety nie wiem co
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Piwkoo Musisz mieć wcześniej wgraną drogę, aby funkcja "śledź wstecz" działała. Jeżeli po prostu gdzieś sobie chodzisz, bez wgranej trasy, to funkcja nie będzie dostępna.

0 Like
Piwkoo
Helping Hand
Opcje
Czyli najpierw muszę jakaś trasę zrobić i ja zapisać w aptece samsung health a następnie ja wgrać na zegarek ?
0 Like
c4r3k
Explorer
Opcje
Nie, powinno działać bez wgranej trasy. Raz sprawdzałem na rowerze i działało. GPS może był wyłączony, nie świeci się na jasny zielony na screenie.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Piwkoo A trening włącza Ci się automatycznie, czy uruchamiasz go samemu? Trening uruchamiany automatycznie nie tworzy trasy. Ten włączony ręcznie już tak.

0 Like
Piwkoo
Helping Hand
Opcje
Trening w ogóle nie odpalony bo to jest ekran ustawień treningu :winking-face:
0 Like
Piwkoo
Helping Hand
Opcje
GPS był włączony tylko migał a screen akurat zlapal w chwili jak nie byla zielona ikonka. U mnie świeci się ciągle dopiero po odpaleniu treningu
0 Like