Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Watch 7 lte, health nie pobiera danych snu

(Temat utworzony: 22-11-2024 04:30 PM)
461 Wyświetlenia
Brzoskwa
Navigator
Opcje
Może ktoś będzie wiedział jaka może być przyczyna, że nie pokazuje mi w health danych z dzisiejszego snu? Na zegarku widać, ale coś mi mieli przy tym, a w telefonie synchronizuje kroki, treningi itd, a snu jak nie było tak nie ma 🤔 Zegarek zresetowałam, ale także to nic nie pomogło.

image

image

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
To proszę jeszcze zrobić zabieg Wipe Cache Partition zegarka.
Instrukcja:
https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/poradnik-galaxy-watch-soft-hard-reset-i-wipe-cache-parti...

Jeżeli to nie pomoże proszę jeszcze raz wykonać hard reset ale tym razem nie przywracać kopii zapasowej.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

14 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam takie ładowanie oznacza że zegarek analizuje sen dlatego nie widać go w aplikacji lecz powinno to trwać kilka minut proszę uruchomić ponownie zegarek.
0 Like
Brzoskwa
Navigator
Opcje
Uruchamiałam go wielokrotnie, telefon też, nic to nie dało, reset zegarka także nic nie zmienił
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Mówiąc reset ma Pani na myśli ustawienia fabryczne?
0 Like
Brzoskwa
Navigator
Opcje
Tak, do ustawień fabrycznych i przywróceniu kopii
0 Like
Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
To proszę jeszcze zrobić zabieg Wipe Cache Partition zegarka.
Instrukcja:
https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/poradnik-galaxy-watch-soft-hard-reset-i-wipe-cache-parti...

Jeżeli to nie pomoże proszę jeszcze raz wykonać hard reset ale tym razem nie przywracać kopii zapasowej.
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Przywrócenie kopii zapsowej, czasem przywraca błędy, proszę spróbować zresetować bez przywracania kopii zapasowej.
bartekregl
Apprentice
Opcje

Mam podobny problem. Wszystko było dobrze, kiedy przeniosłem się na nowy telefon dedykowaną funkcją. Watch7 BT.

1000004127.jpg

1000004126.png

  

0 Like
Brzoskwa
Navigator
Opcje
U mnie pomogło zresetowanie zegarka dwukrotne i jakoś sam zaczął na nowo łapać dane😂 mam nadzieję, że u Ciebie również ruszy 😁
bartekregl
Apprentice
Opcje
Udało się za pierwszym 😊. Zrobiłem hard reset bez przywracania kopii zapasowej.