Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Watch 7 lte, health nie pobiera danych snu

(Temat utworzony: 22-11-2024 04:30 PM)
464 Wyświetlenia
Brzoskwa
Navigator
Opcje
Może ktoś będzie wiedział jaka może być przyczyna, że nie pokazuje mi w health danych z dzisiejszego snu? Na zegarku widać, ale coś mi mieli przy tym, a w telefonie synchronizuje kroki, treningi itd, a snu jak nie było tak nie ma 🤔 Zegarek zresetowałam, ale także to nic nie pomogło.

image

image

0 Like
Przejdź do rozwiązania
14 Odpowiedzi
bartekregl
Apprentice
Opcje
Problem niestety wraca, ale zauważyłem coś ciekawego. Jak wymuszę zamknięcie aplikacji SM Health na zegarku i uruchomię, to dane nagle się pojawiają. Czego to może być przyczyna?
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@bartekregl Wygląda na jakiś problem z synchronizacją. Czy masz włączone oszczędzanie energii? Bądź aplikacja jest "zoptymalizowana" pod względem baterii?

0 Like
Dargud
Explorer
Opcje
Mam to samo, udało się rozwiązać problem?
0 Like
bartekregl
Apprentice
Opcje
Tak. U mnie było to przejście do stawień telefonu > Pielęgnacja urządzenia > Bateria > Limity użycia w tle > Nigdy nie usypiaj aplikacji > Dodanie aplikacji SM Health. Jak aplikacja "nie pracuje" w tle, to nie synchronizuje się.
0 Like
Dargud
Explorer
Opcje
Dzięki, ustawiłem jak opisujesz, zegarek nadal kręci tymi kółkami po wejściu w sen, resety z kopią bez kopii, wipe cache itp. Pozostało 🙏 może jutro nowe parametry wczyta 😞
0 Like