Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

problem z Samsung Gear Manager

(Temat utworzony: 06-04-2017 01:41 PM)
6449 Wyświetlenia
MicRutk
Apprentice
Opcje

Witam. Czy też macie problem z aplikacją Samsung Gear Manager po podłączeniu do zegarka Gear Fit 2? Aplikacja rozłącza co chwilę połączenie z zegarkiem i wyświtla komunikat "Aplikacja Gear Fit Pugin została zatrzymana". Ponad to uruchamiane jest połączenie WiFi.

Przejdź do rozwiązania
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Proponuję spróbować wyłączyć funkcję potwierdzenie odbioru smsa i mmsa oraz sprawdzić czy aplikacja zatrzymuje się tylko przy smsach przychodzących od kontaktów w których jest wpisany kierunkowy typu +48. W moim przypatku to też powodowało problem.

0 Like
MicRut
Journeyman
Opcje
Zgadza się kontakt zaczyna się na +48. Ale chyba nie tędy droga. Samsung musi poprawić apke, nie zamierzam pozbawiać się informacji o statusie SMS/MMS. Wykasowanie prefiksu przed numerem telefonu jest bardzo problematyczne w trakcie pobytu za granicą lub w jej pobliżu.
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Fakt... ale do czasu kolejnej aktualizacji musi to starczyć. Zauważyłem jeszcze jedeną rzecz, że w sklepie google play aplikacja gear fit2 plugin nie jest kompatybilna z note4 i może ma to wpływ na jej działanie. Sprawdzałem na HTC One M7 tam wszystko śmiga bez problemów a Gear manager ma nawet pare funkcji więcej. Pozostaje czekanie i stosowanie pół środków. Pozdrawiam 

0 Like
MicRut
Journeyman
Opcje
Wygląda na to, że nie jest kompatybilna również z Galaxy S5. :smiling-face:
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

.... tak to już jest wypuścili nowego galaxy i teraz wszystkie apki będą aktualizowane głównie pod niego a reszta może później...

0 Like
kozbus
Pathfinder
Opcje

slodzinm1 napisali:

Fakt... ale do czasu kolejnej aktualizacji musi to starczyć. Zauważyłem jeszcze jedeną rzecz, że w sklepie google play aplikacja gear fit2 plugin nie jest kompatybilna z note4 i może ma to wpływ na jej działanie. Sprawdzałem na HTC One M7 tam wszystko śmiga bez problemów a Gear manager ma nawet pare funkcji więcej. Pozostaje czekanie i stosowanie pół środków. Pozdrawiam 

czesc, pozwole sie wtracic, to dziwne bo wg listy kompatybilnosci Note 4 powinien bez problemu wspolgrac z Gear Fit 2, wiec idac tym tokiem rozumowania z aplikacjami powinno byc tak samo 😕

http://www.samsung.com/hk_en/mobile_compatible_list/

0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Tak i gear manager jest ok ale do działania jest potrzebna jeszcze jedna apka, która pobiera się podczas pierwszego parowania opaski z telefonem gear fit2 plugin i ona już nie wspiera note4. Dlatego wyskakuje problem przy smsach.
0 Like
MicRut
Journeyman
Opcje
Starsza wersja Gear Managera dostępna jest na APKMirror w domu sobie zaciągnę i będzie spokój.
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
...starałem się tak zrobić ale wszystkie funkcje zostają zablokowane ponieważ ładuje się aktualizacja która jest wymuszona i nie można kożystać z aplikacji bez jej zainstalowania. Jeżeli się komuś uda to byłoby super.
0 Like
MicRut
Journeyman
Opcje
Właśnie się boleśnie przekonałem, że ten sposób nie działa. Zadałem pytanie Samsungowi kiedy można spodziewać się poprawki.
0 Like