Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

problem z Samsung Gear Manager

(Temat utworzony: 06-04-2017 01:41 PM)
6441 Wyświetlenia
MicRutk
Apprentice
Opcje

Witam. Czy też macie problem z aplikacją Samsung Gear Manager po podłączeniu do zegarka Gear Fit 2? Aplikacja rozłącza co chwilę połączenie z zegarkiem i wyświtla komunikat "Aplikacja Gear Fit Pugin została zatrzymana". Ponad to uruchamiane jest połączenie WiFi.

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Rozmawiałem z serwisem i powiedzieli abym przywrócił ustawienia fabryczne i wgrałem wszystko od początku bo to może być błąd w sofcie telefonu. Zrobiłem kopie zapasową i zresestowałem wszystko na koniec wyczyszczenie partycji casche i muszę powiedzie, że od godzinki nie pojawił się żaden błąd i nie rozłączyło ani razu. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

24 Odpowiedzi
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Mam ten sam problem. Ciekawe czy przy innych telefonach też tak jest mam Note4. Czekam na aktualizację która mam nadzieję naprawi ten problem.

0 Like
MicRutk
Apprentice
Opcje

Poszperałem po necie i z tego co piszą inni ludzie mają ten sam problem z różnymi zegarkami i telefonami. Znaczy, że chyba problem leży w "apce" Samsung Gear. Ciekawe co na to Samsung?

0 Like
Rozwiązanie
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Rozmawiałem z serwisem i powiedzieli abym przywrócił ustawienia fabryczne i wgrałem wszystko od początku bo to może być błąd w sofcie telefonu. Zrobiłem kopie zapasową i zresestowałem wszystko na koniec wyczyszczenie partycji casche i muszę powiedzie, że od godzinki nie pojawił się żaden błąd i nie rozłączyło ani razu. 

MicRutk
Apprentice
Opcje

Wygląda na to, że i u mnie zadziałało dzięki za podpowiedź.

0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

NIESTETY PROBLEM POWRÓCIŁ PO JEDNYM DNIU 😞

0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
działa? bo u mnie znowu pojawił się problem 😞
0 Like
MicRutk
Apprentice
Opcje

U mnie działa.

0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Działa już, udało się trochę szperania i eliminacji. Okazało się, że wystarczyło w programie antywirusowym ESET wyłączyć w opcjach zaawansowanych funkcję wykrywania potencjalnie niebezpiecznej aplikacji, która wykrywała wtyczkę gear fit plug in jako zagrożenie i ciągle ją zamykało.

0 Like
MicRut
Journeyman
Opcje

U mnie przykra niespodzianka. Dziś w trakcie pisania sms wyswietlił się znajomy komunikat o zatrzymaniu wtyczki. Przez 5 dni był spokój. Nie mam antywirusa. Ponownie  przywracac do ustawień fabrycznych telefonu już mi się nie chce. Powoli tracę cierpliwość do tej aplikacji i firmy.

0 Like