Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Go to solution Solved

problem z Samsung Gear Manager

(Topic created on: 06-04-2017 01:45 PM)
5907 Views

I have this problem too

MicRutk
Apprentice
Options

Witam. Czy też macie problem z aplikacją Samsung Gear Manager po podłączeniu do zegarka Gear Fit 2? Aplikacja rozłącza co chwilę połączenie z zegarkiem i wyświtla komunikat "Aplikacja Gear Fit Pugin została zatrzymana". Ponad to uruchamiane jest połączenie WiFi.

24 REPLIES 24
Anonymous User
Not applicable
Options

Mam ten sam problem. Ciekawe czy przy innych telefonach też tak jest mam Note4. Czekam na aktualizację która mam nadzieję naprawi ten problem.

0 Likes
MicRutk
Apprentice
Options

Poszperałem po necie i z tego co piszą inni ludzie mają ten sam problem z różnymi zegarkami i telefonami. Znaczy, że chyba problem leży w "apce" Samsung Gear. Ciekawe co na to Samsung?

0 Likes
Solution
Anonymous User
Not applicable
Options

Rozmawiałem z serwisem i powiedzieli abym przywrócił ustawienia fabryczne i wgrałem wszystko od początku bo to może być błąd w sofcie telefonu. Zrobiłem kopie zapasową i zresestowałem wszystko na koniec wyczyszczenie partycji casche i muszę powiedzie, że od godzinki nie pojawił się żaden błąd i nie rozłączyło ani razu. 

MicRutk
Apprentice
Options

Wygląda na to, że i u mnie zadziałało dzięki za podpowiedź.

0 Likes
Anonymous User
Not applicable
Options

NIESTETY PROBLEM POWRÓCIŁ PO JEDNYM DNIU 😞

0 Likes
Anonymous User
Not applicable
Options
działa? bo u mnie znowu pojawił się problem 😞
0 Likes
MicRutk
Apprentice
Options

U mnie działa.

0 Likes
Anonymous User
Not applicable
Options

Działa już, udało się trochę szperania i eliminacji. Okazało się, że wystarczyło w programie antywirusowym ESET wyłączyć w opcjach zaawansowanych funkcję wykrywania potencjalnie niebezpiecznej aplikacji, która wykrywała wtyczkę gear fit plug in jako zagrożenie i ciągle ją zamykało.

0 Likes
MicRut
Journeyman
Options

U mnie przykra niespodzianka. Dziś w trakcie pisania sms wyswietlił się znajomy komunikat o zatrzymaniu wtyczki. Przez 5 dni był spokój. Nie mam antywirusa. Ponownie  przywracac do ustawień fabrycznych telefonu już mi się nie chce. Powoli tracę cierpliwość do tej aplikacji i firmy.

0 Likes