Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Polskie tarcze w Fit 3

(Temat utworzony: 13-04-2024 12:47 AM)
4348 Wyświetlenia
tommo1982
Pathfinder
Opcje
Udało się wam znaleźć tarcze z nazwami dni tygodnia po polsku? Wszystko jest po angielsku. Znam język, ale upierdliwe jest to jak kupuję się urządzenie w kraju. Moja Band 7 miała choć jedną tarczę która była po polsku. Reszty nie używałem właśnie z braku tłumaczenia.
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Zastanawiałem się jeszcze między Huawei tak prawdę mówiąc tylko i nic poza tym. Podobno też dobre.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Huawei ma fajne zegarki, ale dużo tracą na wartości nie posiadając Google.
0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
No tak ale przecież inne opaski też nie posiadają Google chyba że czegoś nie wiem ?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Chodź o powiadomienia Gmail, czy też innych aplikacji Google. Nie miałem co prawda opaski Huaweia na testach, ale pewnie już bardziej ma jakieś ograniczenia by współpracował z telefonem Huawei
0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
W tej chwili mam możliwości bawić się i tym samsungiem i hawei band 8 chyba. Po kilku dniach zabawy każdy ma jakieś swoje plusy i minusy. Przy podobnej zabawie w samsungu padło prawie 50 procent a w Huawei 10 procent. Huawei ma więcej tapet reszta to już kwestia drobnych różnic w wyświetlaniu. W samsungu mnie wkurza trochę że jak jest rozłączony z telefonem to pokazuje ikonę ciągle która mi psuje całość a nie korzystam w połączeniu z telefonem. Więc przeszkadza mi ta ikona ale nie znalazłem nic żeby można było to wyłączyć. Już znalazłem ale na stałe niestety nie da się wyłączyć przez 2 sekundy jest jakby opcji całkowitego wyłączenia nie mogli zrobić.
0 Like
flyer0
Voyager
Opcje
Witam, czy wie ktoś czy oni w ogóle to naprawia? Trochę lipa że tarcze są po angielsku, zegarek o niebo lepszy od Fit 2 ale tarcze na minus 😕
0 Like
flyer0
Voyager
Opcje
Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem opaski Fit 3. Powiem ze jest o wiele lepsza od Fit2, ale dlaczego wszystkie tarcze są po angielsku? Czy któraś aktualizacja to naprawi?
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
A jednak się skusiłeś🙂. Tarcze są od zawsze po angielsku i nic nie zanosi się na zmiany. Szkoda, bo to nie jest duży problem. Tarcze są napisane w Javie i można je znaleźć w folderze Android Data.
flyer0
Voyager
Opcje
A można te tarcze jakoś zmodyfikować skoro znana jest ich lokalizacja? Nie zepsuło by to czegoś?
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie zagłębiałem się jeszcze w to tak bardzo. Szansa na to, że coś się zepsuje jest zawsze.
0 Like