Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Polskie tarcze w Fit 3

(Temat utworzony: 13-04-2024 12:47 AM)
4159 Wyświetlenia
tommo1982
Pathfinder
Opcje
Udało się wam znaleźć tarcze z nazwami dni tygodnia po polsku? Wszystko jest po angielsku. Znam język, ale upierdliwe jest to jak kupuję się urządzenie w kraju. Moja Band 7 miała choć jedną tarczę która była po polsku. Reszty nie używałem właśnie z braku tłumaczenia.
Krokiettrain
Voyager
Opcje
Tak sobie sam zobacz a nie podejrzewasz mnie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Producenci na siłę wciskają tarcze po angielsku. W Mi Band 7 mogliśmy spokojnie takie tarcze ściągnąć że Sklepu Play, ale już w Mi Band 8 już mamy same po angielsku, tak samo jest w Fit 3
DobbleGooble
Pathfinder
Opcje
Ale skàd mam wiedziec gdzie wlaczyc te nowosci?
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@DobbleGooble, w ustawieniach programisty na zegarku nie ma żadnej funkcji, która będzie wysyłać powiadomienia o nadchodzących aktualizacjach. Kolega miał na myśli albo zupełnie co innego, ale po prostu odpisywał Ci randomowymi zdaniami.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

DobbleGooble
Pathfinder
Opcje
Ok, dzięki. Patrzyłem w ustawieniach programisty na telefonie, ale rzeczywiście nie ma tam nic takiego.
tommo1982
Pathfinder
Opcje
Huawei w zegarach daje tarcze po polsku. Niestety opaska Band 7 miał tylko domyślną.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Do Mi Banda 7 można było pobrać ze Sklepu Play polskie tarcze sam miałem ich sporo. Domyślnie było ich dość mało.
0 Like
Tomi90
Navigator
Opcje
Wyszla już aktualizacja dla Fit 3 ale nie "spolszczyło" żadnej tarczy. Troche słabo bo w fit 2 wszystkie były po Polsku. Miejmy nadzieję że już tak nie zostanie... wiadomo że angielski się zna ale trochę razi w oczy ten brak polskich dni tygodnia...
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Witam, pytanie dlaczego mimo polskiego języka data jest po angielsku na tapetach w sensie dzień tygodnia zamiast wtorek pisze po angielsku ?
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Dlatego że producenci idą na łatwiznę i robią tapety tylko po angielsku.