Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Polskie tarcze w Fit 3

(Temat utworzony: 13-04-2024 12:47 AM)
4075 Wyświetlenia
tommo1982
Navigator
Opcje
Udało się wam znaleźć tarcze z nazwami dni tygodnia po polsku? Wszystko jest po angielsku. Znam język, ale upierdliwe jest to jak kupuję się urządzenie w kraju. Moja Band 7 miała choć jedną tarczę która była po polsku. Reszty nie używałem właśnie z braku tłumaczenia.
Matinek
Troubleshooter
Opcje
To mój stary mi band miał po polsku straszna lipa. Ale przecież tapeta to powinno być tylko tło a wszystkie dane na niej powinny być w takim języku jak menu. Ciekawe jak w Huawei i innych jest teraz.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Matinek  Mój stary Xiaomi mi band 5 też ma po angielsku datę.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Matinek, Możliwe, że w przyszłości za pomocą aktualizacji oprogramowania zostaną wprowadzone daty w języku polskim, tak jak to miało miejsce w poprzednich modelach.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Stare miały ale juz MiBand 8 którego posiadam tarcz po Polsku nie ma. Do 5,6 i 7 można było jeszcze tarcze ściągać po Polsku że Sklepu Play. Co do Huawei Watch Fit 3 tarcze ma i angielskie, ale też i po Polsku.
0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Co zdecydowało że wybrałeś mibanda 8 a nie inna markę? Bo to moja pierwsza opaska i sam nie wiedziałem co kupić a w tej samej cenie co kupiłem samsunga to i huawei bym mógł kupić jak i coś od xiaomi np. też ten co masz.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
MiBandy podobają mi się za ich wielkość miałem ich wszystkie generację i wszystkie super się używało. Co do 8 jest bardzo płynna i już zupełnie inna od starszych wersji.
0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
No mi akurat ten bardzo wąski styl nie podobał się od początku niestety ;-). Ale miband 7 mógłbym kupić za 60zl tylko. Gdyby nie ten wygląd to bym wziął.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Xiaomi ma jeszcze MiBandy 6,7,8 ale Pro wygląd bardzo podobny do Galaxy Fit 3. Osobiście też testuje teraz Galaxy Fit 3 który nie powiem przypadł mi do gustu.
0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
No są są ale wszystkie taki sam kształt. Mimo że cena **bleep** bo tylko 60 zł ale właśnie jak ma męczyć na ręku to wiadomo 😉
Ja właśnie od wczoraj testuje tego samsunga kupiłem okazyjnie niedrogo więc mi się i tak opłacało 😉
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Trzeba wiedzieć że MiBandy nie obsluguja wszystkich funkcji z telefonem Samsunga które obsługuje Galaxy Fit 3. No i jak to Chińczyk potrafi się rozkleić ekran tak z niczego.
0 Like