Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Gear s3 frontier i aplikacja endomondo

(Temat utworzony: 02-07-2020 11:25 PM)
859 Wyświetlenia
lumik_2007
Explorer
Opcje

Witam serdecznie, posiadam telefon Samsung Galaxy s9 plus oraz smartwatch samsung gear s3 frontier. Mam zainstalowaną aplikację endomondo w telefonie, która działa bez zarzutu. Chciałem zainstalować również w zegarku. Zainstalowałem ale niestety nie mogę jej uruchomić, cały czas komunikat o konieczności zalogowania siw w telefonie. 15937250463517927920819991745035.jpg

15937250886907844658908382084158.jpg

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@lumik_2007 sprawdziłem teraz, specjalnie pobrałem. Tylko zacząłem od zegarka. Wyraziłem wszystkie zgody, na telefonie zalogowałem się na konto dopiero po tym jak zażądał tego zegarek.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@lumik_2007 sprawdziłem teraz, specjalnie pobrałem. Tylko zacząłem od zegarka. Wyraziłem wszystkie zgody, na telefonie zalogowałem się na konto dopiero po tym jak zażądał tego zegarek.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
ori84
Student
Opcje

U mnie podobny problem. Nie pomaga, wylogowanie, ani restarty.

Cały czas komunikat o logowaniu, po logowaniu na telefonie nadal problem występuje.

0 Like
lumik_2007
Explorer
Opcje
Zalogowałeś się na telefonie do aplikacji?
0 Like
lumik_2007
Explorer
Opcje

Dziękuję bardzo Szewcu72, wszystko działa. Chyba problemem było instalowanie aplikacji w zegarku poprzez samsung wearable zamiast przez samsung store w zegarku. Przez wearable nie woła o uprawnienia. 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@lumik_2007  Dokładnie, najlepiej instalowac aplikacje przez Galaxy Store :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

ori84
Student
Opcje

Też tak zrobiłem i udało się rozwiązać problem.

Dziekuje za pomoc.

1. Rozłączenie BT

2. Instalacja przez Galaxy Store

3. Start w zegarku, następnie po żadaniu logowanie do Endemondo w telefonie

I ruszyło.