Cześć samsungowicze Proszę o odpowiedź Czy jest możliwość przełączania za pomocą zegarka samsung galaxy watch active 2 muzyki odtwarzanej na... Wyświetl post
Bądź na czasie
Custom List Message Item |
---|
Cześć samsungowicze Proszę o odpowiedź Czy jest możliwość przełączania za pomocą zegarka samsung galaxy watch active 2 muzyki odtwarzanej na... Wyświetl post |
Hej, po prawie 1.5 roku użytkowania od 3 dni nie dostaję żadnych powiadomień na zegarek. Aplikacja i plugin jest w autostarcie i ma ustawienia... Wyświetl post Spróbuj wysłać raport o błędach zaraz po wystąpieniu usterki co pozwoli określić powód problemu. Rap... Wyświetl post |
witam, Uzytkuje zegarek od jakiegos czasu tzn ok 10 miesiecy i wiele sie naczytałem na temat bateri i prób polepszenia wydajniości opisze... Wyświetl post @lowik U mnie 3-4 dni przy włączonych wykrywanie niektórych treningach, wszystko zależy jak zegarek ... Wyświetl post |
Witam, mam pytanie odnośnie grafik na zegarku GEAR S3. Jestem posiadaczką telefonu Huawei i podczas otrzymywania smsów, lub wiadomości na... Wyświetl post @anitajanik98 Witam. Dzieje się tak dlatego ponieważ zegarek sparowany jest z telefonem innego produ... Wyświetl post |
Witam - w czasie korzystania z serwisu Google Meet przez Samsung A50 (poprzez stosowną aplikację), jako jedna z opcji dla dźwięku (obok normalnego... Wyświetl post Jedynym miejscem, gdzie można nadawać uprawnienia do obsługi dźwięku jest to odnalezione przez Ciebi... Wyświetl post |
Jestem posiadaczem Galaxy Watcha C54A i na moje nieszczęście kupiłem sobie motorolę (moto g (8) plus1) i niestety nie mogę się z nim połączyć. Wiem... Wyświetl post |
Samsung watch nie chce sie wlaczyc. Na ladowarce zaswieci pokaze 100% naladowania i gasnie. Probowalam wlaczyc go na ladowarce i bez niej ale nic... Wyświetl post Probowalam wszystkiego. Zegarek zachowuje sie jakby umarl. Dzisiaj jedzie do servisu. @Szewcu72 napi... Wyświetl post |
Mam pytanie, czy jest taka funkcja w zegarku lub w telefonie, że podczas pozostawienia telefonu np na biurku i oddalenia się z zegarkiem np 20 m... Wyświetl post @GosiaG, sugestie oraz pomysły związane z funkcjonalnością zegarka możesz zgłaszać za pomocą aplikac... Wyświetl post |
Hej Pytanie - czy do wersji zegarka LTE można dokupić wymienne paski ? Oryginalnie jest to pasek skórzany w tej wersji Ale czy można dokupic ten... Wyświetl post @marcela_k, Ofertę oficjalnych pasków od producenta możesz przejrzeć na poniższych stronach: https:/... Wyświetl post |
Cześć, ostatnio dostałem w prezencie zegarek Galaxy Watch i sparowałem go ze swoim telefonem Xiaomi Redmi Note 9 Pro. Wszystko poszło gładko,... Wyświetl post @rakmin, Mamy już kilka podobnych wątków na forum dotyczących powiadomień z zegarka na telefonach Xi... Wyświetl post |
Witam serdecznie, posiadam telefon Samsung Galaxy s9 plus oraz smartwatch samsung gear s3 frontier. Mam zainstalowaną aplikację endomondo w... Wyświetl post Też tak zrobiłem i udało się rozwiązać problem. Dziekuje za pomoc. 1. Rozłączenie BT 2. Instalacja p... Wyświetl post |
Witam, posiadam zegarek od 2 dni i nie wyświetla mi się w aplikacji Samsung Health mapa po treningu. Mam ustawione wszystkie dostępy... Wyświetl post @Miku1918 dzięki za opis. Trzeba pamiętać, że oprogramowanie ewaluuje i czasami odbiega od pierwotny... Wyświetl post |
Czy da się wyłączyć wibracje na tym zegarku? Chodzi mi głównie o te przy kręcenia pierścieniem na krawędzi ekranu oraz przy przewijaniu listy... Wyświetl post @budyń_czekoladowy, Na zegarku wejdź w Ustawienia --> Połączenia --> włącz Alerty Wyświetl post |
Witam, od wczoraj mam problem z moim zegarkiem Galaxy Watch active 2 - nie działa w nim ten dolny przycisk - zasilania. Nie reaguje na dluzsze... Wyświetl post |
Galaxy Watch Active2 to najnowszy smartwatch firmy Samsung, który pomoże skutecznie zadbać o zdrowie i dobre samopoczucie użytkowników, niezależnie... Wyświetl post Dobra wiadomość. Samsung zaczyna wprowadzać aktualizację 1BTF3 dla modelu GWA 2. Jak widać jest to w... Wyświetl post |
Witam, zapytanie jak w teamcie. Czy w ogóle jest możliwość w sofcie R770XXU2ESF2 zsynchronizowania alarmu w telefonie i zegarku jak to miało... Wyświetl post Dzięki Szanowni przedmówcy za porady.... Znalazłem rozwiązanie (chyba, że ktoś o tym pisał, a ja nie... Wyświetl post |
Witam. Nie mogę sprawość galaxy fit e z iphone 8 13.5.1. Wykrywa opaskę ale nie może sparować. Proszę o pomoc Wyświetl post @patrykkkkk, Zajrzyj do poniższego wątku i daj znać, czy znalezione tam informacje okazały się pomoc... Wyświetl post |
Witam serdecznie, Czy ktoś spotkał się z takim problemem. Kupiłam Galaxy watch 42 mm lte - niestety nie mogę go sparować z moim... Wyświetl post Przyznam szczerze, że całkiem o tym zapomniałam i napewno się nie wylogowałam - pewnie to było przes... Wyświetl post |
Witam. Szukam odpowiedzi na pytanie, dlaczego zegarek podczas włączonego treningu, w tym przypadku jazda na rowerze, po automatycznej pauzie,... Wyświetl post |
Witam, co mogę zrobić kiedy mój zegarek gear fit 2 byl przypisany do jednego maila,ale tego maila juz nie mam ponieważ go usunąłem i zresetowalem... Wyświetl post Witam serdecznie, Ja mam problem z zegarkiem samsung galaxy watch 42 mm lte. Kupiłam go na allegro -... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
28 | |
17 | |
17 |