Witam czy ktoś z szanownego grona miał przypadek usłyszenia odgłosu szumu lub podobny dźwięk przypominający palące się przewody? Nadmiernie iż owy... Wyświetl post
Witam, mam problem z zegarkiem Fit E SM-R375, ponieważ nie chce mi się łączyć z aplikacją na IPhone 11pro, wyszukuje go Bluetooth, łączy się ciagle... Wyświetl post
Witam. Mam samsung galaxy watch 42mm. Do tej pory byłam z niego bardzo zadowolona. Niestety, ostatnio po altualizacji systemu na telefonie (huawei... Wyświetl post
Witajcie,
Jestem użytkownikiem Active 2 od miesiąca i przez ten czas uzbierało się kilka spostrzeżeń opinii oraz pytań na temat zegarka. Na... Wyświetl post
Witam, mam problem z zegarkiem Watch Active 2, podczas biegania przy uruchomionym treningu po jakimś czasie zegarek się zawiesza i resetuje do zera... Wyświetl post
Cześć, czy ktoś może orientuje się coś na temat wykonywania połączeń i smsów na zegraku kiedy urządzenie jest połączone przez sieć WI-FI? Czy... Wyświetl post
Witam,
mam problem z połączeniami telefonicznymi przy zdalnym połączeniu Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE (polska dystybucja) z Samsung Galaxy... Wyświetl post
Witam. Mam problem z treningiem automatycznym kolarstwo. Tak jak powinien, po 10 min wykrywa trening, ale pokazuje tylko czas. Od której, do... Wyświetl post
Hej,
Mam pytanie odnosnie zegarka Samsung Galaxy Watch 46 mm ktory bedzie polaczony z iPhone. Wiem, ze trzeba uzywac aplikacji pobranej z... Wyświetl post
Witam
Posiadam zegarek Gear S3 i mam problem z GPSem w Endomondo, działa tylko wtedy gdy jest połączony przez bluetooth z telefonem. Trening... Wyświetl post
Borykam się z problemem czujnika ruchu tak mi się wydaje. W trakcie treningu biegowego gdzieś w połowie przestało nabijać mi km, zakończyłam... Wyświetl post
Od jakiegoś czasu zauważyłem, że przycisk menu nie potwierdza wejścia w kolejną opcje (jak to było kiedyś), a zawsze wraca do głównego ekranu... Wyświetl post
Witam. Od tygodnia jestem posiadaczem w/w modleu czyli R800.
W instrukcji piszę,że gdy zegarek naładuje się w pełni dioda na ładowarce... Wyświetl post
Cześć,
Chciałbym sparować Redmi 8 z zegarkiem Galaxy watch. Z tego co wyczytałem w innych dyskusjach potrzebuję aplikacji Galaxy Wearable, ale... Wyświetl post
Witam. Mam spory problem z zegarkiem. Dokupiłem do niego słuchawki bluetooth do rozmów i do muzyki. Podłączyłem je zgodnie z instrukcją. W opcjach... Wyświetl post
Cześć samsungowicze
Proszę o odpowiedź
Czy jest możliwość przełączania za pomocą zegarka samsung galaxy watch active 2 muzyki odtwarzanej na... Wyświetl post