witajcie, Jak w temacie Galaxy watch 46mm, telefon s20+ 5g. Powiadomienia bardzo czesto dochodzą z dużym opóźnieniem. Telefon dostaje a... Wyświetl post
Bądź na czasie
Custom List Message Item |
---|
witajcie, Jak w temacie Galaxy watch 46mm, telefon s20+ 5g. Powiadomienia bardzo czesto dochodzą z dużym opóźnieniem. Telefon dostaje a... Wyświetl post |
Witajcie Userzy, Chciałbym podzielić się dość istotną informacją dla tych, który korzystają z Galaxy Watch w połączeniu z telefonem firmy... Wyświetl post @Olga30 było już o tym na forum. Jabłka, odpytują zegarki, poza normalnym trybem działania i przekaz... Wyświetl post |
Cześć, jak w temacie zegarek nie monitoruje snu tak jak powinien. Brak jakichkolwiek danych z zeszłej nocy. Wczesniej zbierał dane ale były bardzo... Wyświetl post @Kapitanemo, Lokalizacja nie ma wpływu na działanie funkcji monitorowania snu. Spróbuj jeszcze zmien... Wyświetl post |
Witam Kiedy włączam trening (np. Kolarstwo) bezpośrednio z zegarka to nie rejestruje mi trasy przez GPS (nie wyświetla się mapka przy... Wyświetl post |
Witam chodzi mi o to ze dziś podczas jazdy rowerem w deszczu miale założony zegarek po powrocie do domu to co sie rusza na zegarku zaczęło tak... Wyświetl post @Nikodem18 zapewne chodzi Ci o bezel/obrotowy pierścień. Najlepszym rozwiązaniem będzie poczekać, aż... Wyświetl post |
Cześc czy wiecie jak ustawić aby zegarek pokazywał dzienne kroki a nie sumę z tygodnia. Nie widze takich ustawień. Wyświetl post Macie oczywiście rację. Dziś był wyzerowany. Chyba spalone kalorie do tego mnie zmyliły bo pokazuje ... Wyświetl post |
Cześć,Od aktualizacji sprzed dwóch dni mam problem z zegarkiem. Mianowicie przy jednoczesnym połączeniu z telefonem zegarka oraz słuchawek bt z... Wyświetl post @leamass Upewnij się, czy nie masz włączonego trybu oszczędzania baterii na telefonie. Nie wiem jak ... Wyświetl post |
czy po włączeniu aerobiku w aplikacji shealth, którego nie ma w opasce, opaska zacznie mierzyć kalorie i tętno? Zarejestruje to? Niestety po... Wyświetl post @DODOSZ Na początek spróbuj wyczyścić dane aplikacji S Health. Nie zapomnij tylko o wcześniejszym ut... Wyświetl post |
Proszę o poradę które z opcji menu mam wybrać na zajęciach fitnes? nie rozumiem dlaczego nie ma treningu fitness w menu zegarka? Tylko rozbite na... Wyświetl post Kurczę no to duże rozczarowanie, bo wybieranie ręczne ,akurat podczas fitnessu, to po prostu nieporo... Wyświetl post |
mam problem ekran sam wciska sobie ekran przyciski i robi co chce moze ktos wie jak to u Wyświetl post koledzy zrobilem jeszcze raz sztywny reset zegarka i wywalilem i ponownie zainstalowalem aplikacje i... Wyświetl post |
Jaka może być przyczyna, że na zegarku nie wyświetliło mi się nadchodzące połączenie? Tel Huawei Mate 20 lite, dodam że na razie nie mam e-sim,... Wyświetl post |
Witam.korzystam z zegarka Samsung Galaxy watch active 2 i mam problem z gps w aplikacji endomondo, po prostu go nie ma. Co może być przyczyną ?... Wyświetl post @Dianster11 spróbuj resetu zegarka z poziomu menu serwisowego/recovery. Po tej czynności nie przywra... Wyświetl post |
Mam taki problem opaska łapie sygnał np na aplikacji Endomondo, dopiero pod koniec treningu albo po 20min biegu np, chodzi mi o sygnał opaski jak... Wyświetl post @Ciurki, Pozostaje wykonać twardy reset opaski bez przywracania kopii zapasowej. Jeśli po tym zabieg... Wyświetl post |
Mam pytanie/problem. Kupiłam Galaxy Watch 46mm i wszystkie powiadomienia działają. Tzn. z whatsappa bo Messengera jeszcze nie sprawdzałam, ale nie... Wyświetl post |
Nie działa automatyczne przełączanie zegarka na Wifi, jeśli jest poza zasięgiem Bluetootha w telefonie. Pomimo ikony rozłączenia na wyświetlaczu... Wyświetl post I mi już zaczęło działać. Prawdopodobnie problemem był słaby zasięg WiFi w zegarku. W miejscu, gdzie... Wyświetl post |
Witam, Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć pod jaki trening można podciągnąć ćwiczenia modelujące? Wiecie, takie treningi w domu z trenerką... Wyświetl post @DODOSZ, Wątek ten dotyczy zegarka Galaxy Watch Active 2. Aby nie robić bałaganu na forum, zachęcam ... Wyświetl post |
Witam, czy Gear S3 ma mozliwość zmiany ustawień rezgarka do noszenia na prawym bądż lewym ręku. Chodzi o zmianę ustawień wyświetlania "up side... Wyświetl post |
Cześć, Czy istnieje możliwość ładowania tego zegarka innym urządzeniem niż oryginalna indukcyjna ładowarka? Posiadam Huawei P30 PRO który mimo... Wyświetl post @olek3337 niestety, nie powiem Ci czy naładujesz nim swój telefon. Nie znam standardów indukcji jaki... Wyświetl post |
Mam pytanie czemu mój galaxy fit e nie pojawia mi się w bluetooth i w wearable Wyświetl post @Gruchaldo, napisz jaki posiadasz model telefonu. Czy wyświetla się jakiś komunikat na opasce? Wyświetl post |
Witam, Mam problem z połączeniem Watch Active 2 z Galaxy S10. W Wearable pojawia mi się kod do parowania, a zegarek tylko zawibruje i widoczny... Wyświetl post @mariuszkus wykonaj reset zegarka z poziomu recovery. Przed odinstalowaniem i ponowną instalacja GW ... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
28 | |
17 | |
17 |