Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch Ultra problem z GPS

(Temat utworzony: 05-06-2025 03:49 PM)
196 Wyświetlenia
Przybylas
Journeyman
Opcje
Witam,

Od jakiegoś czasu mój Galaxy Wtch Ultra dziwnie zlicza drogę i prędkość podczas aktywności rower lub rower MTB. Mianowicie na koniec porównując do mojego komputera rowerowego jest mocno zawężony dystans i prędkości. 
Wcześniej było na dystansach 60km prawie co do metra to samo.
Co może byc przyczyną?
Zegarek restartowałem.
8 Odpowiedzi
Koalala
Apprentice
Opcje
Takie są po prostu zegarki samsunga, jakość nie idzie z ceną. Polecam wymienić na OnePlus Watch 3 i podobno szykują wersję z LTE.
Koalala
Apprentice
Opcje
Dodatkowo sam mam problemy z GPS oraz dokładnością pomiarów, więc wymienię Ultrę na inny zegarek
0 Like
Zonniak
Black Belt 
Opcje
Witam
Problem był już zglaszany na forum. Jest winna ostatnia aktualizacja. Musimy poczekać na następną.

U mnie tez występuje problem. Wczoaj wykonałem reset do ustawień fabrycznych. Bez rezultatu.
Przybylas
Journeyman
Opcje
Widzisz, mi się podoba i sam zegarek i jego integracja z innymi gratami od Samsunga.
Pytam o GPSa bo było dobrze a jest źle, choć podoba mi się że pokazuje że jadę rowerem 90kmh😂. Dzięki
0 Like
Przybylas
Journeyman
Opcje
Dzięki. W takim razie czekam.
Widzę że aktualizacje to nie jest mocna strona Samsunga. Trochę jak stary Windows😊
0 Like
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Dlatego stałem się posiadaczem H watch 5. A gdy jeszcze zobaczyłem jak ma wyglądać gw8u to decyzja była łatwa.
Koalala
Apprentice
Opcje
Pewnie aktualizacja software by tylko pomogła, integracja jest super też mi się bardzo podoba, ale dokładność pomiarów nie idzie w cenie. Jak chcesz to możesz napisać do supportu samsunga czy coś. Pewnie cie zleją jak to Samsung, ale może uzyskasz 😁
0 Like
Koalala
Apprentice
Opcje

Samsung zszedł na psy. Nie wiem czemu nie chcą zrobić baterii w technologii krzemowo-węglowej, nie zwiększą ogniwa, mimo, że można, watch 5 pro był większy od watch 6 classic i im sie udało 590mAh zmieścić. Jakby nawet zrobili klona galaxy watcha 6 classic to by było lepiej, bo teraz tracą swój unikalny design.

0 Like