Witam serdecznie!
Pewnego dnia ujrzałem pęknięty ekran w moim Smartwatchu. Używam go normalnie, nie uderzyłem nigdzie, nie wiem co może być tego... Wyświetl post
Witam, czy ze spotify na zegarku można korzystać tylko przez słuchawki bluetooth? Czy da się jakimś sposobem kontrolować muzykę z zegarka gdy ma... Wyświetl post
Witam,
Mam następujący problem z zegarkiem Samsung Gear S3; ostatnio zakupiłem bezprzewodowe słuchawki JABRA Sport Wireless+ i Gear S3 nie... Wyświetl post
Witam, od wczoraj mam problem z polaczeniem zegarka z telefonem za pomoca bluetooth.Wczoraj (08.06.) wsiadalem do samochodu i zegarek nie chcial... Wyświetl post
Od pol roku korzystam z opaski Gear fit 2 dzialala sprawnie I bez zarzutow ale od 2tygodni przestaje naliczac kroki puls podczas treningu jest nie... Wyświetl post
Witam.
Od kilku dni bateria w moim gear s3 strasznie szybko się rozladowywuje. Zegarka używam chyba od ponad 6msc i nigdy takiej sytuacji nie... Wyświetl post
Aplikacja Samsung Gear Manager nie działa na trzech telefonach- galaxy J7, galaxy J3 i galaxy A5 nawet po ustwieniach fabrycznych aplikacja na 3... Wyświetl post
Witam, moją opaską nacieszyłam się dwa dni. Po trybie oszczędzania energii, opaska pisze komunikat nie można załadować danych. Nie działa nic poza... Wyświetl post
Prosze o pomoc w kwestii zlego naliczania spalonych kalorii. Po 3 godzinach uzywania od rana pokazuje 11600 kcal !!! - przeciez to niemozliwe.
Wyświetl post
Witam,
Zauważyłem, że jak wstaję (nie mam nałożonego zegarka przez noc) mam od razu naliczone ok 500 spalonych kalorii. Z czego to wynika? Czy... Wyświetl post
Witam,
mam Gear 3 Frontier od tygodnia i nagle problem podczas ładowania zegarek wyłącza się i nie reaguje. migocze tylko czerwona dioda na... Wyświetl post
Witam,
Mam problem ze swoim zegarkiem. Pierścień dziwnie chodzi można go przesuwać (chodzi o to że pierścięń czasami sie nie kręci tylko rusza... Wyświetl post
Witam mam pytanie czy za każdym okrecaniu pierścienia on działa bo ja w swoim gear s3 mam z 4 ząbki na które nie reaguje zegarek po przekreceniu... Wyświetl post
Na początku wszystko działało. Przestało nawet nie wiem kiedy. Gear sprzęgnięty z S7 Edge. Restarty, ustawienia fabryczne nic nie dają, nie mam już... Wyświetl post
Cześć, czy macie informacje kiedy planowana jest premiera Geara S4? Mam S2, trójka jesy całkiem fajna ale oczekuję czegoś znacznie lepszego.
Wyświetl post