Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch Ultra bateria

(Temat utworzony: 29-07-2024 09:43 AM)
2769 Wyświetlenia
Handlowy
Pioneer
Opcje

Cześć, tydzień już mam zegarek bateria się podobno ułożyła przynajmniej tak twierdzi system. Wytrzymuje jeden dzień i 18 godzin jeden dzień 19. Włączone ciągle sprawdzanie funkcji zdrowotnych, AOD, bez wi-fi i automatycznie LTE. SAMSUNG obiecywał w reklamach 60 godzin a gdzie nigdzie nawet 100...

Ktoś może powiedzieć jakiego egzemplarz się sprawuje?
43 Odpowiedzi
MarcinCho
Troubleshooter
Opcje
Mam watch ultra i też po ułożeniu baterii, 2,5- 3 dni przy codziennym treningu biegowym czy silowni, sen i 24 h noszony.
Wyłączone aod, asystent, ciągle mierzenie tentna i stresu (bo po co mi to potrzebne) kilkadziesiąt powiadomień z telefonu dziennie.
Handlowy
Pioneer
Opcje
Dzięki ja co prawda nie używam przy tym GPS ale używam LTE. Może jak zwykle to był chwyt reklamowy tak jak spalanie samochodu który zamierzamy sprzedać za duże pieniądze 😂
MarcinCho
Troubleshooter
Opcje
Dokładnie to ująłeś, fakt jest taki że można 3 dni wyciągnąć z ultra przy połączeniu przez BT z telefonem, w trybie oszczędności pewnie więcej, jeszcze się tym nie bawiłem.
Watch 6 classic na samym lte bez telefonu wyciągnął 9.34 h do 5 % baterii więc pewnie z ultra będzie podobnie lub ciut lepiej.
0 Like
Handlowy
Pioneer
Opcje
Ciut za mało za 2800...😝
0 Like
Handlowy
Pioneer
Opcje
Wisienką na torcie jest to że tak reklamowany pomarańczowym czy czerwonym zależy jaką kto ma chorobę oczu paskiem do pływania nie można ładować tego zegarka na wypasionej za 300 zł ładowarce Duo ani trio Samsunga również reklamowany jako właśnie do słuchawek telefonu i smartwatcha. Ano nie można bo pasek tak pręży że odstaje od ładowarki codzienne zdejmowanie paska poprawia oczywiście nasze samopoczucie a rano przypinamy go z radością do zegarka i dopiero go zakładam. Ćwiczenie charakteru to następna korzyść którą otrzymujemy od Samsunga.
0 Like
mjjj7
Navigator
Opcje
Ja mam epix2 i mi trzyma ok tygodnia przy włączonym wszystkim (gps, mierzenie saturacji, tetno, ekran cały czas włączony, 5 treningów w tygodniu). Po przesiadce z Galaxy Watch 6 niebo a ziemia.
Bramka
Navigator
Opcje
U mnie dalej bez zmian 1722326052294.jpg
MarVald
Pioneer
Opcje
Obiecywał jak obiecywał. Napisane jest przecież

Tryb oszczędzania energii Do 100 godzin

Tryb oszczędzania energii podczas ćwiczeń Do 48 godzin

Ja ich nie chce bronić, bo też bym wolał aby działał dłużej, gdzie mój Amazfit Balance na luzie robił tydzień to tutaj nie mając wszystkich opcji mam niecałe 2 doby.
0 Like
Handlowy
Pioneer
Opcje
Chylę czoła jak oszczędzamy energię ćwicząc? Tak ciekawości. Chyba muszę mieć włączone ciągły zapis pulsu lokalizację AOD. No bo chciałbym to widzieć co jakiś czas np która godzina . No i w tym momencie wystarcza mi to na jakieś 4 godziny...
Ale tak zupełnie serio mówiąc nikt nie jest w stanie zmusić producentów by zegarek za trzy czy 5000 pracował dłużej dopóki kupujemy płacimy i do tego wszystkiego jeszcze ustawiamy się za tym w kolejce Nie ma takiej siły by to się poprawiło. Wszyscy jak jeden narzekamy na czas pracy ... I co się z tym dzieje ani nic.
0 Like