Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem po aktualizacji

(Temat utworzony: 3 tygodni(e) temu)
146 Wyświetlenia
Idefixsii
Student
Opcje
Hejka wszystkim, po ostatniej aktualizacji galaxy watch 5 pro dosłownie po chwili zegarek rozłącza się z aplikacją/telefonem. Próbowałem już wiele żeby to naprawić lecz nic nie dało rady. Posiadam galaxy 23 ultra (jeśli to jakaś różnica). Czy ktoś miał ten sam problem z tym lub innym zegarkiem i to naprawił czy trzeba czekać na łatkę od strony samsunga?
Pozdrawiam
0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Hej, czy próbowałeś Wipe Cache Partition? Jeśli to nie pomoże to zrób reset do fabrycznych BEZ przywracania kopii zapasowej.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
Idefixsii
Student
Opcje
Zrobiłem totalną ostateczność, czyli reset fabryczny oraz reinstal aplikacji samsung manager i na tą chwilę działa. Dziękuję za pomoc

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 Odpowiedzi
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Hej, czy próbowałeś Wipe Cache Partition? Jeśli to nie pomoże to zrób reset do fabrycznych BEZ przywracania kopii zapasowej.
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam
Resetowałeś ustawienia bluetooth? Jeśli nie to Wejdź w ustawienia--> zarządzanie ogólne--> resetowanie --> resetuj ustawienia bluetooth oraz WiFi.
Rozwiązanie
Idefixsii
Student
Opcje
Zrobiłem totalną ostateczność, czyli reset fabryczny oraz reinstal aplikacji samsung manager i na tą chwilę działa. Dziękuję za pomoc
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cieszę, się że mogłem pomóc. Gdyby problem powrócił, proszę napisać.