Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Po aktualizacji opaska fit 3 przestała łączyć się z telefonem s20 fe

(Temat utworzony: 03-09-2024 11:16 AM)
334 Wyświetlenia
Gnyfjh
First Poster
Opcje

Po dzisiejszej wymuszone aktualizacji aplikacji Wearable opaska fit3 przestała łączyć się z telefonem s20 fe. Wcześniej łączyła się normalnie. Po aktualizacji telefon widzi opaskę lecz przy próbie łączenia wyskakuje "failed connection". Próbowałem resetować opaskę, przeinstalowałem aplikację Wearable, ale niestety nic nie pomogło, jest bez zmian. Dodatkowo po zresetowaniu opaski nie mogę jej używać bez telefonu, gdyż przy próbie włączenia wymaga połączenia się z telefonem, którego nie może nawiązać. Tragedia. Możecie wytłumaczyć dlaczego zrobiliście taką aktualizacje? Nikt tego nie sprawdza czy jak? Jesteście nieodpowiedzialni? 

Opaska wraca do sklepu gdyż nie minęło jeszcze 14 dni od zakupu. Jeżeli będzie problem ze zwrotem to jedzie na gwarancję, choć to wina aplikacji i jej znakomitej zaserwowanej dziś użytkownikom aktualizacji. Żegnam się z firmą samsung, gdyż to już któryś taki numer i pokazanie braku szacunku do użytkownika i klienta. 

0 Like
2 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. A próbował Pan uruchomić ponownie telefon i spróbować wtedy?
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Gnyfjh Spróbuj cofnąć aktualizację:

Ustawienia > Apliakcje > Galaxy Wearable > 3 kropki u góry po prawej stronie > Odinstaluj aktualizacje.

0 Like