Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Watch Ultra czas ładowania się wydłużył

(Temat utworzony: 01-09-2024 11:29 PM)
555 Wyświetlenia
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje

Witam!

Zauważyłem bardzo dziwną rzecz, której na pewno nie było wcześniej. Otóż chodzi o czas ładowania. Na poczatku zegarek lądował się mniej więcej tyle co podaję producent. Od kilku ładowań zauważyłem, że jak podłącze zegarek do ładowania to pokazuje czas deklarowany przez producenta czyli ok 1:45 h do pełna, ale ładuje się znacznie dłużej. Po np. podanym czasie na wyświetlaczu jest ok 60% zamiast 100% i pozostaje niby 45 minut. Po tym czasie zegarek nadal się ładuje. Suma sumarum z 3-4 godziny do pełna... Na początku tak nie było. Jakieś sugestie? Dodam, że nie przenosiłem konta czy ustawień z poprzedniego zegarka. Nie instalowałem żadnych aplikacji. Czysty zegar z pudełka jedynie poustawiany pod siebie. Mam go od początku kiedy były pierwsze dostawy po preorderach.
12 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ŁukaszK_  Witam

do jakiej kostki jest podłączona ładowarka od zegarka?

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę na początek uruchomić ponownie zegarek, jak i sprawdzić zachowanie ładowania na wyłączonym zegarku.
0 Like
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
Oryginalna 45 W samsunga od samego początku
0 Like
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
Rzn?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Co do ładowarki 45W, to zegarek starałbym się na Pana miejscu ładować trochę słabszą. Proszę uruchomić ponownie zegarek na początek i sprawdzić ładowanie. Może Pan też sprawdzić ładowanie na wyłączonym zegarku jaki jest czas ładowania.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ŁukaszK_  w takim razie proszę zrobić ponowne uruchomienie zegarka jak zalecił wcześniej kolega a jak nie pomoże to trzeba będzie wykonać reset.

0 Like
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
Bede sprawdzał, dzięki 👍
0 Like
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Ładowarka nie da wiecej jak to co będzie chciał wziąść adapter ładujący zegarek.
Czy to będzie 15, 25czy 45W ładowarka.
Jak czary programowe nie pomogą to tylko próba na innym kabludo ładowania zegarka.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tu się zgodzę, ale miałem już kilka przypadków w których ładowarki o sporej mocy potrafiły uszkodzić mniejsze sprzęty jak zegarki, czy słuchawki.
0 Like