Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch Ultra bateria

(Temat utworzony: 29-07-2024 09:43 AM)
2757 Wyświetlenia
Handlowy
Pioneer
Opcje

Cześć, tydzień już mam zegarek bateria się podobno ułożyła przynajmniej tak twierdzi system. Wytrzymuje jeden dzień i 18 godzin jeden dzień 19. Włączone ciągle sprawdzanie funkcji zdrowotnych, AOD, bez wi-fi i automatycznie LTE. SAMSUNG obiecywał w reklamach 60 godzin a gdzie nigdzie nawet 100...

Ktoś może powiedzieć jakiego egzemplarz się sprawuje?
Priwik
Pioneer
Opcje

Fajnie że ze coraz więcej osób jest wyleczonych z tych bubli samsunga , ładowanych co 36h , i nie wytrzymujacych 4h aktywnosci. O innych problemach nie wspominam. Tylo Garmin Epix .

0 Like
tomek0708
Apprentice
Opcje
Zegarek u mnie wytrzymywal 12 godzin. Wlaczone wszystko oprocz lte i aod. Ukladanie, kalibracja baterii to ściema aby przetrzymać okres zwrotu bądź odstąpienia od umowy.

Premiera zegarka za 1500 zl a takie błędy i bateria. Oczekujcie dalej poprawki Oprogramowania, na pewno wzrost czasu baterii wyniesie 50 lub 100%.

Watch 7 poszedl do zwrotu, w zamian wjechal Amazfit Balance (bateria 5 dni na full opcjach)
0 Like
Jomitoka
Pathfinder
Opcje
Jakie są Wasze doświadczenia w tej kwestii? Podobno Samsunga planuje popracować nad wydłużeniem czasu pracy....
0 Like
MarcinCho
Troubleshooter
Opcje
3 dni bez problemu
DanielR1
Pioneer
Opcje
AOD nie używam nie ma sensu moim zdaniem żre baterie zawsze
0 Like
lopez17
First Poster
Opcje
U mnie identycznie przy godzinnej jeździe na rowerze plus 1.5 pływania na basenie nie ma 60 % bateri i czas działania to 19godzi
0 Like
DanielR1
Pioneer
Opcje
Nie ma takiego problemu
0 Like
DanielR1
Pioneer
Opcje
To co robisz na tym forum ? Garmin to kompletnie inny sprzęt.
kryman28
Pioneer
Opcje

U mnie od jakiegoś czasu zegarek przez noc leżąc na szafce, połączony z telefonem traci ~40% baterii, w dzień podczas użytkowania wszystko jest ok.

Screenshot_20240804_173728_Galaxy Watch7 Manager.jpg

0 Like
Mihau_m
Explorer
Opcje
Po czym poznac że go nie ma. Pod klawiszem mogę dalej przypisac bixby, ale z ustawień zegarka z poziomu apki na telefonie w zaawansowanych funkcjach > bixby jest czarny ekran. To jest znak że się udało?
0 Like