Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch a tatuaż

(Temat utworzony: 19-07-2022 06:54 AM)
6149 Wyświetlenia
zenonw
Journeyman
Opcje

Witam 

Mam tatuaz na ręce i widać przez to nie działa mi always on display oraz nie przychodzą powiadomienia , czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu ?

Przejdź do rozwiązania
76 Odpowiedzi
damianemm
Student
Opcje

No właśnie jak dziewczyna założyła to wszystko działało poprawnie. Czy da się jakoś wyłączyć w tym modelu wykrywanie nadgarstka ?

0 Like
nesiasps
Voyager
Opcje
Nie da się, ja bym staral się oddać ale jak nie możesz to można stosować plastry które co prawda nie pomogą na pomiary zdrowotne ale przywrócą powiadomienia - więcej tu https://www.reddit.com/r/AppleWatch/comments/qgbf5g/confirmed_tattoo_fix_epoxy_bottlecap_sticker/
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
damianemm
Student
Opcje

No właśnie nie zależy mi na tych pomiarach  tylko na dostawaniu wiadomości co bym nie musiał co chwile telefonu wyciągać. Ten plaster przyklejam na zegarek rozumiem tak ?

0 Like
damianemm
Student
Opcje

Sprawa wygląda tak. Mam 9 dni jeszcze na zwrot zegarka a dostawa tych plastrów ponad 14 dni zajmie. Pytanie teraz czy napewno plastry pomogą i warto czekać? 

0 Like
nesiasps
Voyager
Opcje
Masz kilka opcji - zwrócić i rezygnować z tego typu urządzeń, usunąć tatuaż w miejscu zegarka, zamówić te plastry i zobaczyć efekt lub ostatnia opcja https://youtu.be/-5SYxva1inM
Niko132
Apprentice
Opcje

Witam. Mam pytanie odnośnie przychodzących powiadomień Galaxy Watch 5. Otóż mam tatuaż (wiem że jest problem przy tatuażach) i na zegarek nie przychodzą mi powiadomienia albo pojawia mi się powiadomienie ale nie zawibruje lub nie piknie że coś przyszło. W galaxy watch 3 moglem włączyć opcję żeby powiadomienia dochodziły nawet wtedy kiedy zegarek jest zdjęty z ręki i problemu nie było. Teraz nie ma tu takiej opcji, no chyba że nie mogę znaleźć. Jest jakaś opcja żeby to włączyć? 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Niko132  Witam 

Niestety nie ma takiej opcji. Proszę jeszcze sprawdzić czy będą przychodzić powiadomienia kiedy zegarek będzie na drugiej ręce.