Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Apk Samsung Health Monitor

(Temat utworzony: 13-10-2021 11:37 AM)
51278 Wyświetlenia
kaskakamon
Apprentice
Opcje

Czy da się zainstalować apk Samsung Health Monitor na telefonie Xiaomi żeby zmierzyć ciśnienie bądź zrobić EKG? Czy jest jakaś inna apk którą można zainstalować żeby te funkcje działały? 

34 Odpowiedzi
Badzio_1967
Student
Opcje

Dzięki wszystkim za odpowiedź, słyszałem o tym.

W sklepie i na forach są informacje, że są odstępstwa.

Darek46
First Poster
Opcje
A czy na telefonie A72 można zainstalować pulsometr taki jak na samsungu S 8 który mierzy natlenienie krwi i stres. Czy ta funkcja jest tylko na S dostępna?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Darek46, Galaxy A72 nie posiada odpowiedniego czujnika, więc nie jest to możliwe. Możesz jedynie skorzystać z aplikacji firm trzecich dostępnych w Sklepie Play, które korzystają z kamery w celu zmierzenia pulsu. Niestety nie wiem, jak jest z dokładnością pomiarów przy takim sposobie.

Rycio
First Poster
Opcje
Witam, 

Czy jest możliwość aby móc w pełni korzystać z funkcji Samsung Health i innych funkcji łącząc zegarek Samsung Watch 6 z telefonem RealMe GT?. Gdzieś czytałem kiedyś o jakieś aplikacji. Ponieważ ktoś zwrócił uwagę, że nie wszyztkie funkcje działały na telefonie zewnętrznej firmy. Czy ktoś przerabiał ten temat?. 

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Rycio, nie ma żadnego dostępnego obejścia, tak jak wspomniałeś, pewne funkcje nie będą działać, jeśli posiadamy telefon innego producenta.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.