Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Watch4 tarcze i programy do robienia tarcz

(Temat utworzony: 10-09-2021 06:47 PM)
11550 Wyświetlenia
RobertW75
Pathfinder
Opcje
Szanowne grono posiadaczy Watch4. Pewnie już sami zauważyliście że wybór tarcz jest tragiczny w porównaniu do Watch3.  No cóż nowy system więc pewnie tarcze będą się pojawiać . Moje pytanie do was czy zna ktoś jakiś fajny program na PC do robienia tarcz ? Jeżeli znacie też jakiś dobry program na telefon do robienia tarcz to też dajcie namiary . Może choć w ten sposób ułatwimy sobie poszukiwanie odpowiedniej tarczy dla siebie .
14 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@RobertW75  Witam

Na tej stronie pod poniższym linkiem znajdują się informacje dotyczące programu Watch Face Studio do tworzenia tarcz:

https://developer.samsung.com/watch-face-studio/overview.html 

uciekam
Pioneer
Opcje
Facer ma miliony gotowych tarcz, również darmowych, jakby co :winking-face:
RobertW75
Pathfinder
Opcje
A czy na Galaxy Story będą się pojawiać tarcze do watch4 ?
Czy ktoś ma jakąś informację na ten temat
0 Like
RobertW75
Pathfinder
Opcje
No jest super ten program 👍🏻 ale przy moim braku czasu to dopiero za tydzień spróbuję się pobawić w tworzenie tarcz . Dzięki
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@RobertW75  W Galaxy store raczej nie będą się pojawiać tarcze do galaxy watch 4

RobertW75
Pathfinder
Opcje
Szkoda bo w Watch3 był tam przejrzysty i duży wybór tarcz . Mam nadzieję że w Sklepie google szybko się pojawi duży wybór tarcz
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@RobertW75  oby również na to czekam

RobertW75
Pathfinder
Opcje
Tak dużo jest tarcz i to fajnych tylko trochę to irytujące że trzeba instalować dodatkowe programy żeby zmienić tarczę. W Watch3 instalujesz i jest bez dodatkowych czynności. Może z czasem się pojawi więcej tarcz bezpośrednio na zegarek .
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Tarcz na Galaxy Watch 4 jest już sporo. Ja sam już dodałem około 30 -> sprawdź, pobierz, zainstaluj

Podejrzewam, że inni deweloperzy również. Problem jest po stronie google, ich sklepu, który nie podpowiada nam, nie informuje o nowych tarczach. Problem stwarza również ich wyszukanie. Jeżeli nie wiemy czego szukać, to nie znajdziemy. Taką politykę ma google. 😞

Ja staram się w miarę na bieżąco przebudowywać wersje z Galaxy Watch 3 na GW4 i dodawać je do sklepu, o czy czym informuję w tym temacie: Nasze tarcze zegarków.

Przy każdej tarczy jest podany link bezpośredni prowadzący do sklepu.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.