Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Apk Samsung Health Monitor

(Temat utworzony: 13-10-2021 09:02 PM)
32256 Wyświetlenia
kaskakamon
Apprentice
Opcje

Czy da się zainstalować apk Samsung Health Monitor na telefonie Xiaomi żeby zmierzyć ciśnienie bądź zrobić EKG? Czy jest jakaś inna apk którą można zainstalować żeby te funkcje działały? 

34 Odpowiedzi
MiKE_81
Pioneer
Opcje

Niestety nie ma takiej możliwości. Te funkcje są dostępne tylko przy połączeniu z telefonami Samsunga.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kaskakamon  Dzień Dobry

Szczerze mówiąc nie wiem ponieważ nie mam telefonu tej firmy, ale jeżeli wyszukuje w sklepie play tą aplikacje to znaczy że da się zainstalować.  Natomiast co do działania pozostałych funkcji to mogą nie działać prawidłowo o  ile w ogóle będą działać.

MiKE_81
Pioneer
Opcje

@kaskakamon Samą aplikację zainstalujesz ale będą w niej dostępne okrojone funkcje tzn., tryby aktywności sportowej a na zegarku będzie można zmierzyć puls, stres, nasycenie tlenem krwi i wykonać pomiar BMI. Nie zmierzysz ciśnienia i nie zrobisz EKG.

Ewamilozin72
Helping Hand
Opcje
Mój mąż ma firmowy tel. Xiaomi. Sprawdziłam czy apka jest w sklepie, niestety nie ma jej. Tak, że pomiar RR czy EKG nie będzie działać.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ewamilozin72  Dzięki za sprawdzenie :smiling-face:

Ewamilozin72
Helping Hand
Opcje
Nie ma za co🙂
0 Like
Waszko80
Pioneer
Opcje
Skąd można ją pobrać. Nie widzę jej ani w Google Play ani w Galaxy store.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@kaskakamon @Waszko80 można uzyskać funkcjonalność, o której wspominacie na non-Samsung phones. Niestety z uwagi na oficjalność tego forum nie o wszystkim możemy tu napisać.

Podpowiem Wam, że aby skorzystać z dobrodziejstw GW4, zajrzyjcie na 3-literowe, międzynarodowe forum.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
kaskakamon
Apprentice
Opcje

Można jaśniej?😂

0 Like