Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

30 day old galaxy bud not playing sound

(Topic created on: 18-04-2020 02:48 AM)
1180 Views
Brokebuds
Student
Options

Hello I have tried to reset the buds on the wearables app and by placing them in the case. I have tried all the Bluetooth settings including resetting the conected device. Left bud plays sound at 100 percent but right bud plays sound at 10 percent. It is not an equalizer problem.

4 REPLIES 4
Edgie70
Troubleshooter
Options

Take them out of your ears and try the " find my buds " bit of the wearables app and see if it beeps at  the same volume 

0 Likes
Jonathan1205
Samsung Helper
Options

Hi Brokebuds, Sorry to hear that you're having issues with your Galaxy Buds. Here's a few things that you can try:
1. Place both buds in the charging case for 10-15 seconds, then place them back in your ears.
2. Disable Bluetooth on the connected mobile device for around 20 seconds then re-enable it. 
3. Open the Galaxy Wearables app > About Earbuds > Reset Earbuds

If the issue persists then I recommend visiting a Samsung Support Centre where an engineer can inspect the buds for you. To find your nearest one please check the link below, select 'Mobile Device > Phones, Tablets and Wearables' and enter your post code.

http://www.samsung.com/uk/support/servicelocation/

Paulie24
Samsung Helper
Options
Great feedback!!
Jonathan1205
Samsung Helper
Options

No Worries. Every little helps