Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Hogyan lehet letölteni az NFL GamePass alkalmazást a Smart TV-re? Az alkalmazás már 2016 óta elérhető Samsung Smart TV-re.

(Témakör létrehozásának dátuma: 10-09-2020 04:50 PM)
680 Megtekintések
tamas4544
Apprentice
Beállítások
0 tetszik
9 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Pontosan milyen készülékről szeretnéd elérni az alkalmazást?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
tamas4544
Apprentice
Beállítások

Hello, 

Most vettem egy 65TU8502, de komoly gondjaim vannak vele. Gyakorlatilag alig tudom működtetni. Az hagyján, hogy egy ritka applikációt nem tudok rá megtalálni, de most a TV bemenetet sem ismeri fel, pedig délután még minden ment

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Hasonlóra panaszkodnak Angliában, ezek alapján érdemes lenne felvenni a kapcsolatot a fejlesztővel:
https://support.nflgamepass.com/hc/en-gb/requests/new

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
tamas4544
Apprentice
Beállítások

Kédezhetek még mást is?

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Persze, de nem ígérem hogy fogok tudni rá válaszolni is. 😃

0 tetszik
tamas4544
Apprentice
Beállítások

Már írtam az NFL support-nak, de valami droid válaszolt egy hülyeséget. 

A kérdés a következő. Az hogy lehet, hogy bizonyos csatornák hangerejét tudom változtatni a beltéri egység irányítójával, míg másokét nem. Azt csak a TV saját távirányítójával tudom módosítani. Ez normális?

0 tetszik
EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Szia @tamas4544 , 

Mikor vásároltad a készüléked? Illetve felkerestél már szervizt az alábbi problémákkal? 

0 tetszik
tamas4544
Apprentice
Beállítások

Nem voltam még vele sehol, újonnan vettem. A valódi problémám az NFL GamePass, anélkül nem ér semmit az egész. 

0 tetszik
TothB
Samsung Expert
Beállítások

Szia,

Kipróbáltam egy régebbi TV készüléken és nekem így bedobta:
1, nyisd meg az appokat (négy karika APPS felirattal)

2, keresőbe írd be hogy: "nfl"

3, Megtalálja (csak 1 találat lesz) és telepit :smiling-face:

Viszont ha így sem találod, akkor tényleg csak az applikáció fejlesztője tud segíteni 😕
Talán érdemes lenne rákérdezni hogy international szinten milyen készülékek támogatottak.
Amit esetleg tudsz még tenni, hogy a telefonod képtartalmát áttükrözve nézed. (függően a telefon gyártójától, és a szoftver verziójától)
Ehhez tudom ajánlani a smart things applikációt :smiling-face: