Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Eco Package 5.

(Témakör létrehozásának dátuma: 08-09-2020 03:31 PM)
290 Megtekintések
EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Sziasztok, 

Azt hiszem a mostani alkotással megtaláltam azt az Eco Package kreálmányt, amit minden gyerek imádna. (Lehet én is ha nagyobb lenne :face-with-tears-of-joy: )  A Blast Off Club House-t Olga Tesler alkotta meg. 

Olga egy  játékűrhajót hozott létre, amelybe a gyerekek be tudnak mászni és erődként felhasználhatnak. Nappal a  tető csillag- és hold alakú kivágásain keresztül a napfény belülről dísziti a erődöt. Éjszaka pedig, ha Led lámpákat helyezünk a belsejébe mintákat ölt a mennyezetre a kiáradó fény. 

"A Blast Off klubházat úgy tervezték, hogy úgy nézzen ki, mint egy űrhajó, és belülről azt az érzetet keltse, hogy egy kis személyes rejtekhely" - mondta Tesler. "A kialakítás a különféle korú gyerekek számára készült. Stabil, és számos nyílással van felszerelve, amelyek ablakként és a fény eléréseként használhatók."

Samsung-Out-of-the-Box-Competition-shortlist-Blast-Off-Club-House_dezeen_01-scaled.jpg

Engem teljesen megvett ez az alkotás, és egyre jobban arra ösztönöz, hogy újrahasznosítsam a nem használt tárgyaimat, és egy új életet adjak nekik. Már minden karton dobozban, hintalovat, kisházat, vagy tárolót látok. Azt hiszem célt ért a mondanivalója. 

Remélem tetszett az Eco-Package mostani része, holnap jön a folytatás. 

Üdv, 

Eve

0 tetszik
0 Válaszok