dátum: 07-09-2020 01:14 PM
Sziasztok!
Múlthéten megismerhettük Abigail Whitelow alkotását, a Tessellate-t. Az egyedi formatervezésű moduláris tároló igazán egyedien fest, és egy kis festéssel az otthonunk állandó darabja lehet. Most viszont kicsit a gyerekszoba felé vesszük az irányt, de először is bemutatnám nektek az alkotókat.
Sarah Willemart és Matthieu Muller több kiemelkedő munkával is rendelkeznek az újrahasznosítás terén. Zseniális és kreatív karton szobrokat és tárgyakat hoztak eddig létre, nem csoda hogy a Samsung is szemet vetett rájuk. Hogy ti is megismerjétek a munkájukat, elhoztam a személyes kedvenceim
Ezzel a kreativitással kezdtek neki a Samsung Tv készülékek dobozainak átalakításba.Nagyon szeretem a Lifestyle szériában, hogy végtelen kreatív módot találtak a feleslegessé vált dobozok újrahasznosítására. Sarah és Matthieu a Serif, a Sero és a Frame dobozaiból hozott létre karton állatokat, felhívva a figyelmet a veszélyeztetett fajokra. Az alábbi videóban megismerhetitek őket, és az általuk kreált karton szobrokat is.
Remélem tetszett az Eco-Package 2. része, és nektek is inspirációt ad egy kis kreatívkodáshoz.
dátum: 07-09-2020 06:33 PM
Kezdem úgy érezni magam, mintha a Nintendo Labo-ban lennék. 😃
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 07-09-2020 07:28 PM
dátum: 07-09-2020 07:28 PM
dátum: 08-09-2020 12:01 AM
Szia @EvelinCz !
Nagyszerű a cikksorozatod. Ha nem írtad volna meg, akkor igazából nem is tudtam volna az elképzelés létezéséről.
Én már csak azt várom, hogy ezt szinte minden termékére bevezesse a Samsung, és ne csak a drágább TV-k dobozát lehessen újrahasznosítani, hanem mondjuk az okostelefonokét, vagy a fehárárus dolgokét. Utóbbiak mondjuk eléggé szép mérettel is tudnak rendelkezni, pláne egy side-by-side esetét nézve.
Abszolút osztom @RozvM nézetét, miszerint ez már tényleg Nintendo Labs. Lehet, hogy az elképzelést tőlük vették át
dátum: 08-09-2020 09:11 AM
A teknős nagyon jó, és még hasznosnak is tűnik.
Le lehet valahonnan tölteni a blueprint-eket?
(Egyedi méretezés lehetősége sem lenne rossz dolog)
dátum: 08-09-2020 09:53 AM
Szia 😊
https://www.samsung-ecopackage.com/ weboldalon rengeteg tervrajzot találhatunk ahol Tv típusra és méretre lebontva válogathatunk, ellenben a mostani #DezeenxSamsungOutoftheBoxCompetition keretein belül alkotott blueprintek még nem kerültek fel az oldalra.
dátum: 08-09-2020 12:15 PM
Köszi, meglesem addig azokat