Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

HBO max

(Témakör létrehozásának dátuma: 04-06-2022 03:34 PM)
1639 Megtekintések
Misi17
Apprentice
Beállítások

Sziasztok, 

pár hónapos QE43Q60AAUXXH tv-n telepítve van a HBO max. Hiába nyomok rá az alkalmazásra, nem nyílik meg, csak egy sötét képernyő jelenik meg.

Frissítés a legújabb.

A smart hub ikonra menve megjelennek a lejátszható javasolt filmek is, ha azokra nyomok, akkor is csak fekete képernyőt kapok.

Ha megkeresem az alkalmazások között, megtalálom, rákantittok, ugyanaz a fekete képernyő.

Ha interneten megkeresem a hbo max honlapot és bejelentkezem rajta azt írja ki, hogy a browser nem támogatott. Itt rá lehet menni a támogatott eszközök listájára, ahol kiírja, hogy a samsung tv támogatott...

Tehát, ha a tv támogatott, alkalmazás telepítve van, a frissítés a legújabb, miért csak egy fekete képernyő jelenik meg?

Előre is köszönöm a segítséget,

Mihály

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
Misi17
Apprentice
Beállítások

Kedves Tibor!

Mivel a gyári beállítás visszaállítása sok időbe telik (ugyebár újból testre kell szabni, csatornákat beállítani stb...), ezt mindenképpen el szerettem volna kerülni. Ezért tovább kerestem és a Samsung support oldalon (mi a teendő, ha valamelyik alkalmazás nem működik), először "soft reset"-t javasolnak, ha ezzel sem javul, áramtalanítást.

Nálam a soft reset bevált. Hosszan nyomtam a kikapcsoló gombot amíg magától vissza nem kapcsolt a tv és ez után működött a HBO.

Valószínű nem jól kerestem a problémára, vagy türelmetlen voltam, de ez esetben a Samsung jó tanácsot adott. Én ezek után azt javaslom, hogy mielőtt bárki visszaállítja a gyári beállításokat, éppúgy mint a számítógépeknél csináljon egy soft resetet, vagy áramtalanítást fél percig, sok időt megtakaríthat vele.

köszönöm a válaszát,

üdvözlettel:

Mihály

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

4 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Amennyiben az említett alkalmazás újratelepítése nem segít, érdemes lenne elvégezni a készüléken egy Smart Hub visszaállítást és egy teljes gyári visszaállítást.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@Misi17 

Szia,

Sikerült @RozvM által javasolt lépést elvégezni?

Megoldás
Misi17
Apprentice
Beállítások

Kedves Tibor!

Mivel a gyári beállítás visszaállítása sok időbe telik (ugyebár újból testre kell szabni, csatornákat beállítani stb...), ezt mindenképpen el szerettem volna kerülni. Ezért tovább kerestem és a Samsung support oldalon (mi a teendő, ha valamelyik alkalmazás nem működik), először "soft reset"-t javasolnak, ha ezzel sem javul, áramtalanítást.

Nálam a soft reset bevált. Hosszan nyomtam a kikapcsoló gombot amíg magától vissza nem kapcsolt a tv és ez után működött a HBO.

Valószínű nem jól kerestem a problémára, vagy türelmetlen voltam, de ez esetben a Samsung jó tanácsot adott. Én ezek után azt javaslom, hogy mielőtt bárki visszaállítja a gyári beállításokat, éppúgy mint a számítógépeknél csináljon egy soft resetet, vagy áramtalanítást fél percig, sok időt megtakaríthat vele.

köszönöm a válaszát,

üdvözlettel:

Mihály

Tiborko
SuperStar
Beállítások

@Misi17 

Szia,

Köszönjük a visszajelzést! :smiling-face:

0 tetszik