Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

HBO GO app

(Témakör létrehozásának dátuma: 01-10-2018 12:23 PM)
27715 Megtekintések
VGabor
Student
Beállítások

Sziasztok!

Pár napja nem tudom használni az HBO GO app-ot, elindításkor csak világoskék lesz a képernyő. Minden más app (pl.Youtube) működik.

Mi lehet a probléma, mi a megoldás?

TV: UE55MU8002TXXH

Köszönöm a segítséget!

V.Gábor

0 tetszik
31 Válaszok
TiborL
Helping Hand
Beállítások

Szia Gábor!

Ez esetben javasolt a Beállítások-Terméktámogatás-Öndiagnosztika útvonalon egy Smart Hub visszaállítást elvégezni, 0000 lesz a PIN kód, amennyiben nem állítottál be saját kódot.

Amennyiben ezt követően is  tapasztalható és más alkalmazások megfelelően működnek, javasolt jelezni a HBO Go fejlesztőinek a rendellenességet, elképzelhető, hogy egy ideiglenes szoftveres fennakadás okozza a hibát, amit minden bizonnyal egy alkalmazás frissítés megold.

Üdv!

0 tetszik
VGabor
Student
Beállítások

Kedves Tibor!

Sajnos a készüléken az öndiagnosztika funkció nem elérhető, azt írja ki.

Így mit tudok tenni?

Üdv,

V.Gábor

0 tetszik
TiborL
Helping Hand
Beállítások

Szia!

Abban az esetben lehet inaktív az Öndiagnosztika, ha valamilyen külső HDMI vagy más forrás van kiválasztva. Állísd át a forrást TV-re és így aktív lesz.

Üdv!

0 tetszik
AdamSzabo
Voyager
Beállítások

Kedves Gábor! 

Az is lehet, hogy beragadt az alkalmazás, mert  pont frissített miközben kikapcsoltad a készüléket. Érdemes kipróbálni egy egyszerű trükköt. Húzd ki a TV tápcsatlakozóját legalább 30 másodpercre, majd dugd vissza. Ekkor törlődnek az alkalmazásadatok a programmemóriából, így ha befagyott az alkalmazás, akkor ez megoldhatja a problémát.

Üdv,

Ádám

VGabor
Student
Beállítások

Kedves Ádám!

Köszönöm, ezt már az elsők között próbáltam, de nem segített.

Üdvözlettel,

V.Gábor

0 tetszik
VGabor
Student
Beállítások

Kedves Tibor!

Köszönöm, sikerült is visszaállítanom.

El is indult az applikáció. Azonban miután kiléptem belőle, majd újra el akartam indítani, ugyanaz a hiba merült fel.

Üdv,

V.Gábor

0 tetszik
VGabor
Student
Beállítások

Kedves Tibor!

HBO-t is megjártam már, ők is tették,amit tudtak.

A HBO GO alkalmazás elindul, működik minden, azonban ha kilépek, és ismét vissza akarok lépni, már csak a kék képernyőt adja ki.

Innen az HBO azt javasolta, keressem a Samsungot, esetleg Firmware-t kell frissíteni. 🙂

Lehetséges ez?

TV-n megnéztem, s ott azt írja, a legfrisebb verzió (1240) van fent, nem tudok frissíteni.

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv,

Váczy Gábor

0 tetszik
VGabor
Student
Beállítások

Kedves Tibor!

HBO-t is megjártam már, ők is tették,amit tudtak.

A HBO GO alkalmazás elindul, működik minden, azonban ha kilépek, és ismét vissza akarok lépni, már csak a kék képernyőt adja ki.

Innen az HBO azt javasolta, keressem a Samsungot, esetleg Firmware-t kell frissíteni. 🙂

Lehetséges ez?

TV-n megnéztem, s ott azt írja, a legfrisebb verzió (1240) van fent, nem tudok frissíteni.

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv,

Váczy Gábor

0 tetszik
TiborL
Helping Hand
Beállítások

Szia!

A készülékre elérhető egy újabb szoftver verzió, amit letölthetsz honlapunkról a https://www.samsung.com/hu/support/model/UE75MU8002TXXH/ linkre kattintva (1250.0)

A letöltést követően szükséges kicsomagolni a fájlt, majd az "image" nevű mappát szükséges átmásolni egy FAT32 vagy exFAT formátumú USB eszközre. Ezt  követően csatlakoztasd a pendriveot a tévéhez és a Szoftver frissítés menüpontba lépve a készülék felkínálja a frissítés USB eszközről lehetőséget.

Üdv!