dátum: 01-10-2018 12:23 PM
Sziasztok!
Pár napja nem tudom használni az HBO GO app-ot, elindításkor csak világoskék lesz a képernyő. Minden más app (pl.Youtube) működik.
Mi lehet a probléma, mi a megoldás?
TV: UE55MU8002TXXH
Köszönöm a segítséget!
V.Gábor
dátum: 02-10-2018 02:57 PM
Szia Gábor!
Ez esetben javasolt a Beállítások-Terméktámogatás-Öndiagnosztika útvonalon egy Smart Hub visszaállítást elvégezni, 0000 lesz a PIN kód, amennyiben nem állítottál be saját kódot.
Amennyiben ezt követően is tapasztalható és más alkalmazások megfelelően működnek, javasolt jelezni a HBO Go fejlesztőinek a rendellenességet, elképzelhető, hogy egy ideiglenes szoftveres fennakadás okozza a hibát, amit minden bizonnyal egy alkalmazás frissítés megold.
Üdv!
dátum: 02-10-2018 08:11 PM
Kedves Tibor!
Sajnos a készüléken az öndiagnosztika funkció nem elérhető, azt írja ki.
Így mit tudok tenni?
Üdv,
V.Gábor
dátum: 03-10-2018 01:47 PM
dátum: 04-10-2018 09:19 AM
Kedves Gábor!
Az is lehet, hogy beragadt az alkalmazás, mert pont frissített miközben kikapcsoltad a készüléket. Érdemes kipróbálni egy egyszerű trükköt. Húzd ki a TV tápcsatlakozóját legalább 30 másodpercre, majd dugd vissza. Ekkor törlődnek az alkalmazásadatok a programmemóriából, így ha befagyott az alkalmazás, akkor ez megoldhatja a problémát.
Üdv,
Ádám
dátum: 04-10-2018 09:30 AM
Kedves Ádám!
Köszönöm, ezt már az elsők között próbáltam, de nem segített.
Üdvözlettel,
V.Gábor
dátum: 04-10-2018 09:31 AM
Kedves Tibor!
Köszönöm, sikerült is visszaállítanom.
El is indult az applikáció. Azonban miután kiléptem belőle, majd újra el akartam indítani, ugyanaz a hiba merült fel.
Üdv,
V.Gábor
dátum: 29-10-2018 05:52 PM
Kedves Tibor!
HBO-t is megjártam már, ők is tették,amit tudtak.
A HBO GO alkalmazás elindul, működik minden, azonban ha kilépek, és ismét vissza akarok lépni, már csak a kék képernyőt adja ki.
Innen az HBO azt javasolta, keressem a Samsungot, esetleg Firmware-t kell frissíteni. 🙂
Lehetséges ez?
TV-n megnéztem, s ott azt írja, a legfrisebb verzió (1240) van fent, nem tudok frissíteni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
Váczy Gábor
dátum: 29-10-2018 05:53 PM
Kedves Tibor!
HBO-t is megjártam már, ők is tették,amit tudtak.
A HBO GO alkalmazás elindul, működik minden, azonban ha kilépek, és ismét vissza akarok lépni, már csak a kék képernyőt adja ki.
Innen az HBO azt javasolta, keressem a Samsungot, esetleg Firmware-t kell frissíteni. 🙂
Lehetséges ez?
TV-n megnéztem, s ott azt írja, a legfrisebb verzió (1240) van fent, nem tudok frissíteni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
Váczy Gábor
dátum: 30-10-2018 06:01 PM
Szia!
A készülékre elérhető egy újabb szoftver verzió, amit letölthetsz honlapunkról a https://www.samsung.com/hu/support/model/UE75MU8002TXXH/ linkre kattintva (1250.0)
A letöltést követően szükséges kicsomagolni a fájlt, majd az "image" nevű mappát szükséges átmásolni egy FAT32 vagy exFAT formátumú USB eszközre. Ezt követően csatlakoztasd a pendriveot a tévéhez és a Szoftver frissítés menüpontba lépve a készülék felkínálja a frissítés USB eszközről lehetőséget.
Üdv!