Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

HBO GO app

(Témakör létrehozásának dátuma: 27-11-2019 09:27 AM)
4505 Megtekintések
VGabor
Student
Beállítások

Sziasztok!

Pár napja nem tudom használni az HBO GO app-ot, elindításkor csak világoskék lesz a képernyő. Minden más app (pl.Youtube) működik.

Mi lehet a probléma, mi a megoldás?

TV: UE55MU8002TXXH

Köszönöm a segítséget!

V.Gábor

0 tetszik
Landgard
First Poster
Beállítások

Jó napot!

Nem tudom, hogy jó helyre írom-e, de nekem is gondom van az hbo go-val. Az hbo  go munkatársai nem tudtam segíteni. Azt mondták, a Samsung Smart tv -m nem támogatja az hbo go app-ot. Az a problémám, hogy kb. 3-5 percenként megszűnik a HD kép és helyette a szemet is fárasztó, nagyon gyenge minőségű kép jön be. Smart hub visszaállítás nem segített. A gyenge minőségű kép akkor szűnik meg, ha bele tekerek a filmbe. 

A támogatást előre is köszönöm.

Üdv; Troy

0 tetszik
rakokeki
First Poster
Beállítások

Kedves Tibor!

Nálunk ugyan ez a helyzet, csak a kék háttér jön be ha megnyitom az alkalmazást. A korábban leírtak alapján elvégeztem mindent de semmi változás nem történt. Van valami új vagy másik tipp, hogy mi lehet a probléma? Nemrég vettük ezt a típust amin nem működik: UE55NU7102K

0 tetszik
PGeri
First Poster
Beállítások

Sikerült megoldani a problémát? Mi is ezzel küzdünk, a korábbi összes javaslatot végig csináltuk és továbbra sem tölt be az HBO GO.

0 tetszik
Woolf0007
First Poster
Beállítások

Kb fel evig mukodott rendesen a hbogo, par napja nem tudja betolteni az appot a tv! Jutott valaki ezzel mar vmire?

0 tetszik
VGabor
Student
Beállítások

Kedves Mindenki!

Firmware frisstíés, illetve a HBO GO app újratelepítése segített.

Üdv,

Gábor

0 tetszik
Woolf0007
First Poster
Beállítások

Egesz ejjel kerestem  de nem talaltam firmware-t a tv re

UE32J4510

2 eves tv mehet a kukaba, lassan ugy kell cserelni a tv-ket mint a telot! Agyrem...

0 tetszik
VGabor
Student
Beállítások
0 tetszik
Woolf0007
First Poster
Beállítások

Igen koszonom, ez a verzio van fent 1 eve talan... a smarthubot tobbszor ujraraktam, a tv-t gyari visszaallitottam, stb... de nem tolt be a hbogo, a tobbi app megy rendesen.. marad a telo tukrozese, vagy veszek egy chromecast-ot szegyenszemre, ami felokositja a lebutult tv-t...

0 tetszik
rakokeki
First Poster
Beállítások

Az én TV-m 3 hónapos és nem működik rajta szóval hiába is cserélnéd le... Már én is megcsináltram rajta mindent amit itt olvastam de így sem megy. Elég gáz! 

0 tetszik
Woolf0007
First Poster
Beállítások
Nekem, tegnap visszairt a hbo , hogy dolgoznak a probleman, es meg kellett adni a tipust, ugyfelszamot stb...
0 tetszik