dátum: 14-11-2020 09:13 AM
Adott egy UE43RU7022KXXH modellkódú smart tv, amely a távirányítójának forrás, szám, hangerőszabályzó és csatornaléptető gombjaira nem reagál. Ezek a funkció smartthings-en keresztül sem működnek egyedül a tv-n lévő gombbal lehet ezeket szabályozni. A távirányító működik, jelet ad, az otthon lévő másik televíziót probléma nélkül vezérli. A beállítások gyárira történő visszaállítása nem hozott megoldást csak annyit, hogy a színek túl kontrasztosak lettek a képen.
Minden segítséget örömmel fogadok. Köszönöm!
dátum: 15-11-2020 12:05 AM
Szia!
Amennyiben a TV szoftvere naprakész (innen tudsz legfrissebb firmwaret letölteni), illetve áramtalanítás után sem hárul el a probléma, mindenképp felvenném a kapcsolatot valamelyik márkaszervizzel.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 16-11-2020 08:02 AM
Szia,
Én még a Flash memória resetelését próbálnám meg a helyedben.
Ebben az ügyfélszolgálatosok tudnak neked segitséget nyújtani.
Ha a Flash memória "újraprogramozása" sem oldja meg a problémádat akkor én is a márkaszerviz felkeresését javasolnám.
Itt: https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/ találod a közelben lévő szervizek listáját.
dátum: 18-11-2020 06:03 PM
dátum: 18-11-2020 07:07 PM
Köszönöm a választ!
dátum: 18-11-2020 07:09 PM
Köszönöm a választ! Nem jelentett megoldást a reset és a távsegítség sem.
dátum: 18-11-2020 07:10 PM
Köszönöm a választ. Próbáltam én is. Egy éjszakán át volt áramtalanítva. Sajnos nem vált be.