Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

A TV nem reagál távirányító egyes gombjaira.

(Témakör létrehozásának dátuma: 14-11-2020 09:13 AM)
3258 Megtekintések
djdna
Apprentice
Beállítások

Adott egy UE43RU7022KXXH modellkódú smart tv, amely a távirányítójának forrás, szám, hangerőszabályzó és csatornaléptető gombjaira nem reagál. Ezek a funkció smartthings-en keresztül sem működnek egyedül a tv-n lévő gombbal lehet ezeket szabályozni. A távirányító működik, jelet ad, az otthon lévő másik televíziót probléma nélkül vezérli. A beállítások gyárira történő visszaállítása nem hozott megoldást csak annyit, hogy a színek túl kontrasztosak lettek a képen. 

Minden segítséget örömmel fogadok. Köszönöm!

0 tetszik
6 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Amennyiben a TV szoftvere naprakész (innen tudsz legfrissebb firmwaret letölteni), illetve áramtalanítás után sem hárul el a probléma, mindenképp felvenném a kapcsolatot valamelyik márkaszervizzel.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
TothB
Samsung Expert
Beállítások

Szia,

Én még a Flash memória resetelését próbálnám meg a helyedben.
Ebben az ügyfélszolgálatosok tudnak neked segitséget nyújtani.

Ha a Flash memória "újraprogramozása" sem oldja meg a problémádat akkor én is a márkaszerviz felkeresését javasolnám.
Itt: https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/ találod a közelben lévő szervizek listáját.

Csabi79
Explorer
Beállítások
szia,nálam is volt ez a probléma..ugyan az a tipus..én áramtalanítottam jò pár òrára s azòta megszűnt a gond
0 tetszik
djdna
Apprentice
Beállítások

Köszönöm a választ! 

djdna
Apprentice
Beállítások

Köszönöm a választ! Nem jelentett megoldást a reset és a távsegítség sem. 

0 tetszik
djdna
Apprentice
Beállítások

Köszönöm a választ. Próbáltam én is. Egy éjszakán át volt áramtalanítva. Sajnos nem vált be.

0 tetszik