17-09-2024 05:53 AM – szerkesztés: 17-09-2024 09:48 AM
Üdv.
Egy 2020-as Q70T típusú tévét használok már 4 éve megelégedéssel viszont tegnap a távirányító le csatlakozott a tv-ről és nem tudom újra csatlakoztatni. Először csak a HDMI-n csatlakozott eszközöket nem akarta vezérelni, majd teljesen leállt a távirányító működése. A smart things alkalmazàs segítségével továbbra is tudtam használni a tévét. Próbáltam a párosítást a vissza- és play gombok nyomva tartásával de semmi sem történik. Természetesen cseréltem elemeket de ez sem segített. A távirányító szerintem működik, mert a telefonom Bluetooth-jához gond nélkül csatlakozik. Ezután a tv-n a smart things távirányítóval gyári visszaállítást csináltam, de ezután sem akarja "látni" a távirányítót az eszköz, bárhogy próbálom csatlakoztatni. Valami ötlet? Előre is köszönöm.
dátum: 05-12-2024 11:30 PM
@GyTamas38 írta:Üdv.
Egy 2020-as Q70T típusú tévét használok már 4 éve megelégedéssel viszont tegnap a távirányító le csatlakozott a tv-ről és nem tudom újra csatlakoztatni. Először csak a HDMI-n csatlakozott eszközöket nem akarta vezérelni, majd teljesen leállt a távirányító működése. A smart things alkalmazàs segítségével továbbra is tudtam használni a tévét. Próbáltam a párosítást a vissza- és play gombok nyomva tartásával de semmi sem történik. Természetesen cseréltem elemeket de ez sem segített. A távirányító szerintem működik, mert a telefonom Bluetooth-jához gond nélkül csatlakozik. Ezután a tv-n a smart things távirányítóval gyári visszaállítást csináltam, de ezután sem akarja "látni" a távirányítót az eszköz, bárhogy próbálom csatlakoztatni. Valami ötlet? Előre is köszönöm.
Ugyanezzel a problémával kuzdok
Hova tovabb egyre rosszabb eloszor egyre ujra parositottam most kb 1 oraig tart mire sikerul. Legszivesebben tvvel egyutt kivágnam az ablakon. Egyebként egy QE65Q7FN teverol veszelek 2018bol evrol evre egyre rosszabb eloszor azt erzekeltem hogy elem cserejecel tusom orvosolnil de nem csupan a szerencse jeleznem hogy olvastam valahol a bluetotthos soundbarok esetleg valami mas dolgol zavarjatjak. (Kozelrol sem megy). Sehonnan sem.
Aki konkret tud valamit annak én is orulnek
06-12-2024 09:09 AM – szerkesztés: 06-12-2024 09:10 AM
Üdv. Miután beszéltem a Samsung ügyfélszolgálatával, végül vettem egy új, utángyártott távirányítót. Igaz, a hangvezérlés nem működik és nem Bluetooth, hanem infra technológiával működik, vagyis célozni kell vele, eddig kifogástalanul működik, és bankot sem kellett robbantani érte. Érdemes lehet utánanézni, hogy kapsz e hozzá.