Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Samsung UE32EH5300WXXH típusú smart televízióval kapcsolatos kérdés

(Témakör létrehozásának dátuma: 12-11-2020 02:57 PM)
352 Megtekintések
bazso50
First Poster
Beállítások

A fenti típusú Smart televízió eddig jól működött az HBO GO -val is. Egy hete azonban amikor elindítom a Smart színes gombbal a keresést, majd ott az HBO GO ikonra kapcsolok, akkor bejön annak a kezdő felirata, de utána sötét a képernyő, nem lép be a programba.

Abban kérném a segítséget, hogy vajon mi lehet ennek az oka, mit tehetek, hogy ismét működjön ez is?!

0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
TothB
Samsung Expert
Beállítások

Szia,

Sajnos volt már hasonló topic.
Szerintem érdemes lenne felvenni a kapcsolatot a program fejlesztőjével (HBO)
Megnéztem a honlapjukat, de elméletileg csak a 2014 utáni készülékek támogatottak:
https://helpcenter.hbogo.eu/hu/eszkozok-es-platformok/mely-samsung-smart-tv-ken-hasznalhato-a-szolga...
Szerintem ez lehet a probléma.

Esetleg megpróbálhatod a smarthub resetet, vagy a TV factory resetelését, és újra telepíteni a programot, de az HBO honlapja alapján tartok tőle hogy nem fog segíteni.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

2 Válaszok
Megoldás
TothB
Samsung Expert
Beállítások

Szia,

Sajnos volt már hasonló topic.
Szerintem érdemes lenne felvenni a kapcsolatot a program fejlesztőjével (HBO)
Megnéztem a honlapjukat, de elméletileg csak a 2014 utáni készülékek támogatottak:
https://helpcenter.hbogo.eu/hu/eszkozok-es-platformok/mely-samsung-smart-tv-ken-hasznalhato-a-szolga...
Szerintem ez lehet a probléma.

Esetleg megpróbálhatod a smarthub resetet, vagy a TV factory resetelését, és újra telepíteni a programot, de az HBO honlapja alapján tartok tőle hogy nem fog segíteni.

Mazsola
Apprentice
Beállítások

Sziasztok! Kéne nekem egy kis segítséget kérni hogy van adott Samsung UE32EH5300W típusú tv-m ha be lépem smartban(HUB-ban) belépem appban megkeresem hboGO meg youtube nem találja meg nem tudom telepíteni egyszerűen nem értem pedig frissítettem sehol semmit! Köszönöm!  

0 tetszik