Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Youtube hiba “ez a video nem jatszható le”

(Témakör létrehozásának dátuma: 12-11-2020 01:34 AM)
169 Megtekintések
Dekuma
First Poster
Beállítások

2 napja olyan gondom van hogy a tv-n youtube alkalmazásba akármilyen videora nyomok egy egyszerü hirado vagy teljesen mindegy mi vagy azt irja ez a video nem jatszhato le vagy nem érhető el. Ha nem kiirja akkor csak fekete kép van es forog kozepen a toltes jel de semmi. Probaltam wifin meg kabelen is sehogy se jo szoftveresen a legfrisebb a tv. Ha valaki tud valami megoldást légyszi segítsen!!!

image.jpg

0 tetszik
2 Válaszok
PengeEmber
Explorer
Beállítások
👋 Szervusz Dekuma!

Van több megoldás is erre a hibára.

1. Ezt itt találtam egy régebbi bejegyzésben.

Amennyiben a televíziók szoftvere naprakész (Képernyőmenü➡Terméktámogatás➡Szoftverfrissítés) és gyári visszaállítás (Képernyőmenü➡Terméktámogatás➡Öndiagnosztika➡Visszaáll.) után sem javul a helyzet, javaslom a terméktámogatás felkeresését a fentebb említett problémával.

2. Kapcsold be a TV-t, és húzzd ki közvetlenül az áram bol.

Tartsa nyomva a tv-készülék „ Bekapcsoló ” gombját legalább „30” másodpercig.

Csatlakoztassa újra a készüléket, és ellenőrizze, hogy a probléma továbbra is fennáll-e.
0 tetszik
TothB
Samsung Expert
Beállítások

Szia,

A tv készülék kihúzása kikapcsolt állapotban segíthet. (legyen áramtalanitva legalább 1 percig)
Ilyenkor ugyanis az átmeneti memóriában tárolt bechacelt adatok törlődnek (esetlegesen sérül Youtube app adatok)
Ezeket a készülék újra bootoláskor ismét betölti, hasonlóan egy PC ki és bekapcsolásához.

Távvezérlő power, kikapcsoló gombjának hosszú nyomvatartása ugyancsak a fent említett "hard resetet" idézi elő.
(Ilyenkor nem vesznek el a beállitásaid stb, olyan mintha lett volna egy áramszünet.)

Ezek után megpróbálnám a mobilinternetemet megosztani (hotspot) és arra csatlakoztatni a TV készüléket, így kizárható minden helyi hálózati probléma.

Ezen feleül én megpróbálnám a Smarthub resetet, és az app újratelepítését.

Ha ezek után sem jó, csak akkor csinálnék factory resetet.
Ezen felül az ügyfélszolgálat tud segíteni egy mély, teljes gyári visszaállitásban.
(Mind a kettő enti opció során a készülék visszaáll gyárira, így a beállitásaid elvesznek.)

Ha ezek után se működne akkor egyeztetnék a program fejlesztőjével (Youtube)
Nem tudom pontosan milyen készüléked van, de a honlapjuk szerint csak a 2016-os, és utána készült készülékek támogatottak.
https://tv.youtube.com/learn/devices/

0 tetszik