Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Youtube zawiesza

(Temat utworzony: 12-01-2020 03:35 PM)
18173 Wyświetlenia
Leszek4
Explorer
Opcje

Ostatnio  na moim telewizorze  55" SUHD (4K) Smart TV KS7500   aplikacja YouTube zawiesza się  Technicy którzy są dostępni online 3 razy resetowali mi tv  na chwile działało a po wyłączeniu telewizora parolem powraca proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu    Inne aplikacje działają bez zarzutuIMG_20200112_152045.jpg

0 Like
Przejdź do rozwiązania
78 Odpowiedzi
v1nz
First Poster
Opcje

Z DNS próbowałem, niestety nic to nie dało.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Możliwe że problem jest po stronie samej aplikacji YT więc pozostaje zgłosić problem do developera aplikacji czy do YT.

biker00000
Journeyman
Opcje
Witam. Czy istnieje możliwość zainstalowania jakiejś alternatywnej aplikacji YouTube na UE55KU6000? 
Fabryczna regularnie zamula, zacina się itp. Wszystkie możliwe resety, ustawienia fabryczne itp. były robione. 
Proszę o pomoc.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@biker00000  Nie ma takiej możliwości na systemie TIZEN. Pozostaje zakup jakieś przystawki Smart.

biker00000
Journeyman
Opcje
No to słabo 😕 bo na Android TV chyba jest taka możliwość.
0 Like
v1nz
First Poster
Opcje

Cześć,

Zostawiam informację dla potomnych. Koniec końców mój problem udało się rozwiązać chyba w najprostszy z możliwych sposobów. Poprosiłem mojego dostawcę internetowego (Orange) o zdalną pomoc techniczną i sprawdzenie mojego połączenia. Po teście zostałem poproszony o zgłoszenie wymiany sprzętu na nowy (Funbox 3.0) bo faktycznie coś jest z nim nie tak. Po podłączeniu nowego modemu problem zniknął. 

Dodam tylko, że zdiagnozowanie przyczyny nie było tak oczywiste jakby mogło się wydawać. PC podłączony to tego samego portu w FB działał bez problemu z pełną prędkością.

@vdsl2 bardzo dziękuję za zainteresowanie problemem 

Pozdrawiam  

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@v1nz  Dzięki za info! Daj znać za kilka dni czy wszystko działa prawidłowo.

v1nz
First Poster
Opcje

Cześć,

Potwierdzam, że po wymianie FB na nowy wszystko działa poprawnie. 

Pzdr

0 Like