Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Youtube zawiesza

(Temat utworzony: 12-01-2020 03:35 PM)
17849 Wyświetlenia
Leszek4
Explorer
Opcje

Ostatnio  na moim telewizorze  55" SUHD (4K) Smart TV KS7500   aplikacja YouTube zawiesza się  Technicy którzy są dostępni online 3 razy resetowali mi tv  na chwile działało a po wyłączeniu telewizora parolem powraca proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu    Inne aplikacje działają bez zarzutuIMG_20200112_152045.jpg

0 Like
Przejdź do rozwiązania
78 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Nic więcej nie wymyślimy na forum. Możesz jeszcze pomyśleć o przystawce Smart na android.

szanty
Explorer
Opcje
No to nic spróbuję jeszcze kilka razy przywrócić do ustawień fabrycznych bo widziałem na forum gdzieś że komuś to pomogło więc może warto spróbować 😄
szanty
Explorer
Opcje
Ma ktoś jakiś pomysł jak polepszyć działanie youtube na smart tv ponieważ inne aplikacje typu netflix nie zacina i chodzi płynnie a na youtube miniaturki musza się dopiero załadować i to trochę trzeba czekać i cała aplikacje przytnie co jakiś czas i ogólnie coś wolno działa i trzeba czekać aż filmik się włączy dodam ze nie moge ogladac filmików w 1080p bo najwieksza rozdzielczość w ustawieniach youtuba to 720p czy jest jakiś sposób żeby to naprawić? 
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@szanty  Nie ma potrzeby zakładania nowego tematu możesz dalej pisać w tym?

https://eu.community.samsung.com/t5/telewizory/youtube-zawiesza/m-p/6732960#M35483

Mogę Ci spróbować pomoc z YT ale napisz do mnie wiadomość prywatną.

szanty
Explorer
Opcje
Oki
0 Like
v1nz
First Poster
Opcje

Cześć,

Mam problem z aplikacją YouTube po aktualizacji (TV E55MU7002). Po ostatniej aktualizacji aplikacja działa po prostu tragicznie - praktycznie nie da się z niej korzystać. Wszystko wczytuje się strasznie długo, przeskakiwanie pomiędzy zakładkami się przycina. Najgorsze jest to, że jak przełączą się na zakładkę "Subskrypcję" i wrócę póżniej na "Główną" wszystko jest czarne i nic się nie ładuje. Muszę zamknąć aplikację, ale po chwili jest to samo.

Problem występuję i po podłączeniu kablem jak i po WiFi. Posiadam światłowód 300MB. Wykonywałem chyba wszystko możliwe resety, ale niestety nic nie pomogło. Na infolinię jeszcze nie dzwoniłem, próbowałem rozwiązać problem we własnym zakresie.

Poniżej dane techniczne, które wyeksportowałem z TV:

MN : UE55MU7002
PD : --/--/----
SN : 0D8C3HGK100328B
FW : T-KTMDEUC-1310.1
FC : SWU-OU_T-KTMDEUC_1310_220520
MI : T-KTMDEUC
LS : EU
DI : BDCMKOBFAZF5G
MA : 9C8C6EA9519C
VS : 1310.220520

Tutaj jeszcze dane techniczne samej aplikacji YT:
Wersja: web_20230719_08_RC00
Urządzenie: TV (PLATFORM_DETAIL_TV), Samsung/UE55MU7002/KantM, Safari (3.0), KantM (1310.1)
Klient: TVHTML5, 7.20230719.08.00

Będę wdzięczny za każdą podpowiedź, dzięki

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@v1nz  Od kiedy masz ten problem? Jaki to dostawca Internetu?

0 Like
v1nz
First Poster
Opcje

Cześć,

Problem występuje mniej więcej od 2 tygodni. Dopiero ostatnio miałem więcej czasu żeby "przysiąść" nad problemem. Dostawca to Orange Światłowód. W takiej formie aplikacja YT nie nadaje się do użytku.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@v1nz Czy nie masz ustawionego IPv6 w loginie xxxxxxxxxxxx@neostrada.pl/IPv6 ?

0 Like
v1nz
First Poster
Opcje

Nie, login jest w formie  xxxxxxxxxxxx@neostrada.pl, ale teraz zauważyłem opcję "Wymuś połączenie IPv4" (wcześniej musiałem ją przeoczyć). Zaznaczyłem ją i potestuję czy coś pomogło.                                                                                                   

0 Like