18-08-2018 10:23 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Mam problem z aplikacja Youtube na telewizorze Samsung 6 Series ze SmartHub, po wybraniu aplikacji Yotube widać tylko czarny ekran, pozostałe aplikacje typu Netflix, przeglądarka internetowa włączają się normalnie. Co muszę zrobić żeby zaczął sowrotem działąć?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
- « Poprzedni
- Następny »
21-01-2024 07:30 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Tak, ta aktualizacja wskoczyła jakieś 2 tygodnie temu i niestety też miałem włączoną automatyczną aktualizację. Reset YT i przywrócenie TV do ustawień fabrycznych nie pomoże. Do poprzedniego firmware też nie ma możliwości powrócić. Jedyne, co to Samsung musiałby wypuścić jakąś poprawkę ( o ile coś takiego jest możliwe) . Jeśli będzie nas więcej z takimi objawami po tej aktualizacji to może Samsung pójdzie po rozum do głowy i coś z tymi zrobi.
23-03-2024
02:10 PM
– ostatnio edytowany
25-03-2024
10:13 AM
przez
OleksiiA
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Trochę czasu minęło i nie wiem czy problem nadal u Was występuje bo u mnie tak ale znalazłem rozwiązanie. Oczywiście nie ja na nie wpadłem a tylko znalazłem bo podobny problem opisywany jest na forum elektroda. Rozwiązanie banalnie proste. Albo wyłączasz zasilacz antenowy albo tv w trybie telewizji naziemnej przełączasz na inny kanał który nie który nie obsługuje HEVC. Tej pierwszej metody nie próbowałem bo nie chciało mi się głęboko sięgać do zasilacza ale zmiana kanału i jak ręką odjął paski znikły.
25-03-2024 08:13 PM — edytowano 25-03-2024 08:14 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć, od jakiegoś miesiąca podczas oglądania filmów na YouTube pojawiają się białe, śnieżące paski - coś jak przy uszkodzeniu matrycy. Resetowałem telewizor, odinstalowywałem YouTube, resetowałem smarthub itd - nie podzialalo. Aplikacja youtube odpalona z Xbox’s działa bez zarzutu, podobnie jak tv naziemna, netflix itd. Jest tylko problem z youtube. Jak mogę sobie z tym poradzić? Mam kilkuletni tv UE43M5572, oprogramowanie aktualne wg ustawień tv.
25-03-2024 08:27 PM — edytowano 25-03-2024 08:56 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@asthar Zapoznaj się z tym tematem i znajdziesz też rozwiązanie.
https://eu.community.samsung.com/t5/telewizory/youtube-na-smarthub/m-p/9495496/highlight/true#M43950
03-04-2024 11:20 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Przecież masz rozwiązanie tuż wyżej w moim poście.
26-01-2025 09:18 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ja mam na YT i Disney
26-01-2025 10:09 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Tak sorry. Zanim doszedłem do końca to napisałem. Oczywiście rozwiązanie działa na YT i D+.
27-01-2025 06:40 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Dodam jeszcze, że dzięki temu rozwiązaniu zaczęło mi działać odtwarzanie filmów w aplikacji Amazon prime video.

- « Poprzedni
- Następny »