Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Youtube na SmartHub

(Temat utworzony: 18-08-2018 10:23 AM)
23093 Wyświetlenia
Natalia21
Student
Opcje

Mam problem z aplikacja Youtube na telewizorze Samsung 6 Series ze SmartHub, po wybraniu aplikacji Yotube widać tylko czarny ekran, pozostałe aplikacje typu Netflix, przeglądarka internetowa włączają się normalnie. Co muszę zrobić żeby zaczął sowrotem działąć? 

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
StaszekM
Helping Hand
Opcje

Cześć 

Wyłącz na 10s tv z zasilania, włącz ponownie, YouTube uruchomi się poprawnie.
Dodatkowo pamiętaj o wyłączaniu aplikacji po zakończeniu korzystania z niej.
Użyj przycisku wstecz na pilocie do czasu pojawienia się komunikatu czy na pewno chcesz wyjść z YouTube".
Wystarczy potwierdzić.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

37 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Po pierwsze sprawdzić, czy nie ma nowszej wersji softu dla telewizora i ewentualnie zaktualizować przy użyciu pendrive.
W tym temacie znajdziesz instrukcję: Aktualizacja oprogramowania przez USB.

Dodatkowo można przeinstalować samą aplikację lub wykonać reset samego Smart Huba.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Natalia21
Student
Opcje

Dziękuję za odpowiedź, spróbuję. 

0 Like
Rozwiązanie
StaszekM
Helping Hand
Opcje

Cześć 

Wyłącz na 10s tv z zasilania, włącz ponownie, YouTube uruchomi się poprawnie.
Dodatkowo pamiętaj o wyłączaniu aplikacji po zakończeniu korzystania z niej.
Użyj przycisku wstecz na pilocie do czasu pojawienia się komunikatu czy na pewno chcesz wyjść z YouTube".
Wystarczy potwierdzić.

Granvorka
Student
Opcje

Hahaha kolejne potwierdzenie że Samsung nie wspiera swojegosoftu  google się odwraca od Samsunga...na tabletach na lodówki to samo z wyraźnym info od YT że ta przeglądarka nie jest przez nich obsługiwana ale na tablecie za 8 tys na lodówce za 16 tys nie można zainstalować innej przeglądarki. Żenada

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Granvorka kolejne potwierdzenie, że Polacy nie potrafia pisać po polsku. Nie potrafią czytać ze zrozumieniem.

Żenadą jest post, który zmieściłeś, informacje w nim zawarte i sposób w jaki go napisałeś. 😞

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
pawel1984lbn
First Poster
Opcje

Witam,

w TV UE43M5602 (2017) miałem włączoną automatyczną aktualizację i niestety po jej instalacji mam problem z Youtube. Przy każdym włączeniu jakiegokolwiek filmiku pojawiają się zakłócenia-poziome paski. Reset telewizora do ustawień fabrycznych, jak również reset samej aplikacji Youtube nie pomaga, może ktoś spotkał się z podobną sytuacją? proszę o pomoc, z góry dziękuję.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@pawel1984lbn  Czy możesz wrzucić zdjęcie lub film z tym problemem?

pawel1984lbn
First Poster
Opcje
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

A na innych aplikacjach czy telewizji jest tak samo czy tylko na YT?

Twój film czeka na zatwierdzenie.