Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Reklamy w Smart Hub

(Temat utworzony: 24-05-2019 01:34 PM)
2226 Wyświetlenia
fipii
Apprentice
Opcje

Witam

Kilka dni temu kupiłem nowy tv Samsunga, model UE65NU7022. 

Wcześniej miałem przez kilka lat model J6200 i zdziwiło mnie że w tym nowym tv są reklamy na pasku Smart Hub-a. Czy to normalne czy ja coś źle skonfigurowałem? Była już reklama Disney Channel a teraz jest reklama McDonald's

0 Like
Przejdź do rozwiązania
Evarios
Student
Opcje
Czy da się jakoś z tego zrezygnować?
0 Like
Abisai78
Helping Hand
Opcje

Muszę to sprawdzić...

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Evarios  Możesz spróbować odhaczyć ale nie wiem czy to coś da. A reklamy tego typu pojawiają bardzo rzadko.

20230120_134418.jpg

Evarios
Student
Opcje
Zgadzam się, że pojawiają się bardzo rzadko, to jest pierwszy raz od kiedy używam tego telewizora (od lipca), natomiast uważam że w sprzęcie tej klasy nie powinny pojawiać się wcale
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Evarios  Trochę się mylisz i to nie jest zależne od systemu czy marki i ile zapłaciłeś za urządzenie.

Taka reklama mi się pojawiła po dwóch latach od kiedy ma dwa modele 2019 roku.

Asterix1
Apprentice
Opcje

Jest mozliwosc jakoś zainstalowania adblocka ? Blokowanie reklam przez ustawienia w tv nie pomagają niestety .. 😕 

0 Like
MatiJ
Expert
Opcje

Czesć,

@Asterix1 Z tego co wiem na telewizory nie występują tego typu rozwiązania. Mam to samo na swoim TV, którym wyświetla mi się jedno małe okienko z rekomendacjami. Szczerze mówiąc to jest nic wielkiego w porównaniu do tego czym nas zalewają pozostałe media.

0 Like
Asterix1
Apprentice
Opcje

Głównie chodzi mi o reklamy na przegladarce które są bardzo uciążliwe nie idzie włączyć filmu bo wyskakuje 100 razy reklama w nowym oknie 😃

0 Like
MatiJ
Expert
Opcje

@Asterix1  Teraz wszystko rozumiem. Musiałbyś użyć odpowiedniego VPN-a konfigurowanego po stronie routera, aby cała sieć z niej korzystała.

0 Like
masterfuks
Student
Opcje
Super polityka. Jak nie zaakceptujesz reklam to nie możesz korzystać z innych funkcjonalności. To mój ostatni telewizor samsung.
0 Like